Astrologie in het dagelijks leven: de horoscoop in de praktijk


U kent de basisbegrippen en bent in staat een opsoomming te geven van horoscoop standen met hun standaard betekenis. Hiermee bent u al op het niveau dat de erkende beroepsastroloog aan zijn klanten aanbiedt. Er is echter veel meer mogelijk met astrologie. Dat meer begint u hier te leren.

Voorbeeld: een vraag

Stel u zit met de volgende vraag:

    Waarom schakel ik altijd over op rationeel handelen in moeilijke(re) situaties? Waarom moet ik altijd een gevoel van controle hebben om te kunnen functioneren? Wat houdt mij tegen om mijn intuitieve en gevoelige kant te kunnen gebruiken, te verbeteren en/of te versterken?

Dit soort vragen zijn de relele vragen uit het dagerlijks leven en het is natuurlijk een hele stap verder dan een gewone horoscoop uitleg, dan een opsomming van horoscoopstanden met een standaar uitleg.

Hoe gebruik je de horoscoop om tot een antwoord te komen op deze vraag? Nu kan dus het echte en fijne werk beginnen. U moet de volgende vragen kunnen beantwoorden:
  1. Wat is de kern, de essentie van uw horoscoop?
  2. Hoe past de essentie van uw horoscoop bij de gestelde vraag?
  3. Wat geeft de horoscoop aan als mogelijke oplossing [ stel dat u daar interesse in heeft ]
Dit is de toepassing van de astrologie in de dagelijkse praktijk. Dit is astrologie van hoog niveau. Dat soort vragen worden behandeld in deze cursus.

U reikt zelf een vraag aan van het beshcreven type. Deze wordt dan uitgebreid besproken.
Zo leert u al doende de echte betekenis van de standen van uw horoscoop kennen en hanteren. Bovendien leert u de horoscoop uitleggen in uw eigen woorden en op uw eigen niveau. Dit zijn allemaal voorwaarden voor een juiste wijze van omgaan met de bijzondere kennis die de astrologie u aanreikt.

Kosten + Duur cursus:

Duur: zolang u wilt en nodig heeft. De cursus is gratis.

Wat staat over dit onderwerp nog meer op AstroBoot: typ je zoekwoord of zin in en je weet het.
Google
 
Zoek op AstroBoot www.astroboot.com
Psychologische Astrologie Betrouwbare Horoscoop Horoscopen voor 1.30