astrologie en karakter Een online horoscoop? zie horoscoop online. horoscoop Over liefde, werk, relatie, karakter: per sterrenbeeld sterrenbeeld web standards, ondersteunt, dan ziet je horoscoop er mooier uit. astrologie zelfkennis

horoscoop Voor sterrenbeelden voor sterrenbeelden na sterrenbeelden


Astrologie en Karakter Horoscopen: AstroBoot

horoscoop + sterrenbeeld: liefde, harmonie en zelfontplooiing:


Astrologie en Karakter

Met astrologie kun je karakters beschrijven en aangezien je karakter je lot is is dat een belangrijke bijdrage die de astrologie te bieden heeft. Alle vormen van astrologie leveren een bijdrage aan dit boeiende aspect van het mensenleven.

Je uitgebreide en diepgaande karakterbeschijving lees je hier

Wat de westerse astrologie betreft is daar een probleem. Naast de astrologische karakterkunde bestaat er een officiele wetenschap die zich met dit probleem op serieuze en verantwoorde wijze bezighoudt. De psychologie. In veel opzichten is de psychologie verder dan de astrologie en het ligt dus voor de hand te proberen de verworvenheden van de psychologie in te bedden in het kader van de astrologie.

De astrologenwereld staat niet open voor de moderne psychologie. Ik heb dat altijd zeer betreurd, vooral omdat daarmee de astrologie zelf onnodig in diskrediet is gebracht door een paar astrologen die samen met de stichting skepsis zogenaamd een kritische benadering van de astrologie geven. Wie geinteresseerd is in de ins en outs kan ik aanrader de discussie te lezen die ik voerde met Skepsis onder deze link

Je chinese karakter-
horoscoop kort en krachtig met voorspelling voor € 1.30 Klik hier

 • Wil je weten wat jouw sterrenbeeld zegt over hoe jij bent in de liefde? Klik hier voor € 1.30


 • Alles weten van je relatie voor € 1.30? Klik hier
 • Je volledige Geboorte-
  Horoscoop met tekening en standaardinterpretatie 25-30 pp voor 1.30 Klik hier
 • Diepgaand Tarotconsult online voor € 1.30 Klik hier

 • Diepgaande karakter-
  beschrijving van je sterrenbeeld voor € 1.30: click hier
 • Je naamhoroscoop/de geheime betekenis van je naam voor € 1.30 Klik hier
 • Je complete numeroscoop voor € 1.30 Klik hier • Hoe werkt deze site?

  De hoofdonderwerpen vind je
  in het mosgroene menu hierboven. Het menu hier
  geeft je de mogelijkheid om verder te lezen over onderwerpen die deze pagina zelf betreffen.


  Astrologie en moderne karakterkunde

  Je uitgebreide en diepgaande karakterbeschijving lees je hier

  De inbedding van de moderne psychologie in de astrologie is heel goed mogelijk gebleken binnen het project moderne karakterkunde van astroboot. De eerste resultaten daarvan komen nu boven tafel. Met name in de korte indringende karakterschets die kan worden gemaakt o.g.v. de geboortegegevens van een bepaald persoon.

  Voorbeeld

  Om te laten zien wat dit project heeft opgeleverd geef ik de uitslag van de publieke persoonlijkheid jan peter balkenende. De gebruikte gegevens zijn de algemeen gebruikte naam en de geboortedatum, meer niet. Mijn opvatting is dat de karakters treffend en diepgaand worden beschreven met deze nieuwe techniek.

  jan peter balkenende 7-5-1956

  uitstraling

  leiderschap; geschikt om het bevel te voeren; vindt zijn plaats in de maatschappij; uit op macht/ geschikt voor macht; besluitvaardig; weet dingen te voltooien; verantwoordelijkheidsbesef; gevoel voor orde en organisatie; helderheid; vastberadenheid; levenskracht; dynamiek; enthousisiasme; creativiteit; eerlijk; idealisme; edelmoedig; hartelijk; gul.

  harmonie / samenwerking

  Meesterschap over zichzelf; diplomaat; opportunist; ontvankelijk; gematigd optreden; geduldig; traditioneel; intuitief; past zich aan de levensomstandigheden aan; gevoel voor maat; sober; geest van samenwerking; gevoelig; creatief; poetisch; instinct tot zelfbehoud.

  groei / expansie

  overdreven eerzucht; neiging om alles op zichzelf te betrekken; gemaakt; doet alsof; grootheidswaan; hoogmoedswaan; acht zich boven alles verheven; mateloos uit op luxe; obsessies; obsessionele gedachten; streber; het doel heiligt de middelen; pretentieus; jaloers; extreem uit op eer en complimenten; dol; woedeaanvallen; gulzig; impulsief.

  consistentie

  Talent voor projecten die een lange adem vereisen. Geduldig; precies; pietluttig; standvastig; constant; omzichtig; verstandig; logische geest; morele kracht; vasthoudendheid; taaiheid; wil; traditioneel van opvatting; behoudend; aanleg voor het perfecte; perfectionist; organisatietalent; zin voor orde; zin voor synthese; synthetiserend; kritische zin; wijsheid; bedachtzaam; voorzorg.

  communicatie

  Overdrijft; wijdlopig; langdradig; rad van tong; gebrek aan bescheidenheid; gebrek aan terughoudendheid; tegenstelling tussen woord en daad; wendbaarheid; zorgeloosheid; gebrek aan voorzorg; extreem nieuwsgierig; gebrek aan rijpheid; onvolwassen; dubbelhartig; onoprecht; intrigant; fantaseert; spelt verzinsels op de mouw; houdt zich niet aan afspraken en contracten; onbetrouwbaar; ontrouw; sluw; listig; wispelturig; onstandvastig.

  sociale vaardigheden astrologie en karakter vervolg Balkenende

  Uitgewerkte horoscoop karaktertest vindt u hier

  Deze eenvoudige gegevens laten al heel wat zien van Jan Peter Balkenende, het is zo te zien geen toeval dat hij minister president is, ook de algemeen bekende fouten die hem aankleven zijn voor de oplettende lezer goed te vinden. En wie dacht met een eendagsvlinder te maken te hebben, die heeft niet goed gelezen. Deze man geeft zijn eenmaal veroverde positie alleen onder grote dwang af.

  De hier voorgestelde karakteranalyse is niet de gewone die door astrologen wordt gemaakt; aangezien ik de methode heb uitgevonden weet ik zeker dat je deze beschrijving nergens anders krijgt. De gewone horoscoop-uitwerking volgens de astrologen-astrologie, krijg je hier voor 1.30.
 • Je volledige GeboorteHoroscoop met tekening en standaardinterpretatie 25-30 pp voor 1.30 Klik hier
 • Met deze horoscoop voor 1.30 beschik je over de essentie van de informatie die je krijgt van elke willekeurige beroepsastroloog.