astrologie en spiritualiteit
Horoscopen voor 1.30

Horoscopen helder en to the point: AstroBoot. Astrologie en spiritualiteit

In het artikel over spirituele astrologie onder deze link liet ik zien wat er mis is aan de gangbare theorieen over spirituele astrologie. Ik raad iedereen aan dat eerst te lezen, zodat we weten waar we in deze discussie staan.

Sterrenbeeld

Je kunt beginnen met de studie van je sterrenbeeld, een onderdeel van de horoscoop. Sterrenbeeld zie hier

astrologie spiritualiteit

artikelen over astrologie en horoscopen Wil je als eerste weten welke nieuwe artikelen er zijn op astroboot, click dan hier

 
Zoeken op AstroBoot
Spiritualiteit dwz vaste sterren: hier Terebellum

Astrologen beweren dat astrologie niets met sterren te maken heeft, maar met planeten. De planeet-astrologie is echter maar een klein afsplitsinkje van de complete, die wel degelijk over sterren gaat. Sterren hebben uitsluitend spirituele betekenis: Ze gaan over de echte dingen. De spirituele dimensie van de astrologie bevindt zich dan ook bij de "vaste sterren". Astrologie gaat namelijk over sterren en slechts zijdelings over planeten.

Vaste sterren: Terebellum

De sterren geven zowel boodschappen als energieen aan de mensheid en mensen persoonlijk; ze zijn als zodanig boodschappers en richtpunten tegelijk.

De boodschap van Terebellum is de volgende: Leven op aarde is een gunst en een uitverkiezing. De taak op aarde is eenheid brengen in de energieen van hemel en aarde. Dat leidt tot vreugde en creativiteit. De energieen van de aarde zijn donker omdat de aarde nog niet "heilig" is, de energieen van de hemel zijn wit.

Mensen zijn geneigd de werkelijkheid buiten zichzelf te zoeken, ze zoeken daarom het contact met de hemel ook buiten zichzelf. Zolang iemand nog geen harmonie binnen zichzelf aanbrengt tussen hemel en aarde, voelt hij/zij zich angstig en vooral onmachtig. Macht speelt dan ook een belangrijke rol in de levens van mensen die specifiek onder invloed van Terebellum vallen. Ten koste van alles willen ze "belangrijk" zijn. Terebellum is een van de hoofdsterren van het teken Boogschutter, daar geldt dus de boodschap in verhevigde mate.

Hoe sterker mensen de hemel buiten zichzelf plaatsen, hoe groter de kans dat ze "verschijningen" krijgen of ze gaan zoeken. Dat komt doordat ze de hemel niet aarden. Middelen om te ontsnappen aan de taak om de hemel te aarden zijn yoga, meditatie, uittredingen. Bernadette Soubirous, die het bedrijf Lourdes opzette, was niet toevallig een steenbok, ze was anti-aarde en moest dat overcompenseren met verschijningen om recht te doen aan de witte energie van Terebellum. In haar horoscoop is Saturnus conjunct Terebellum. click hier als je haar horoscoop wilt zien

Biografie Benadette Soubirous zie voor haar biografie onder deze link

Ook komt het voor dat de mens sexuele energie koppelt met de kracht van de hemel. In dat geval worden de verschijningen UFOs.Wat betekent dit concreet? Astrologie als model: implicaties

astrologie

Wil je in een snel overzicht over jezelf vraag dan de volgende informatie over jezelf op
  1. Temperamentenleer
  2. Astrologie als Gids

Valid XHTML 1.0 Strict