Horoscopen helder en to the point: AstroBoot. Astrologie
Een instrument uit de esoterie is astrologie, meer niet.

Horoscopen
De horoscoop is het belangrijkste instrument bij de astrologische intepretatie.

Sterrenbeelden


Het sterrenbeeld is een onderdeel van de horoscoop. Sterrenbeelden zie hier

Nep-astrologie-horoscoop (8)

Nep astrologie levert je horoscoop informatie en horoscopen die aantoonbaar onjuist is. Computerhoroscopen vallen hieronder, evenals medisch advies, gebabbel over vorige levens, karma-kakkerij etc. Sterrenbeelden aanbieden als horoscoop, en ook alle online astrologie die direct levert valt hieronder.

Prijst iemand horoscopen aan met de opmerking zo uniek als een vingerafdruk dan weet je dat het gaat om nep-astrologie, want aantoonbaar onjuiste informatie.

Of worden sterrenbeelden beschreven in de trant van Jij bent ... en jij bent ... dan is duidelijk een niet ter zake kundige aan het woord.

Astrologie vertelt niet wie je bent, wie dat claimt geeft aantoonbaar onjuiste informatie. Het doet daarbij natuurlijk niet ter zake of de uitwerking met de hand of per computer gebeurt.

Een verder kenmerk van nep astrologie is de zogenoemde week-, maand- of jaarhoroscoop gegeven per sterrenbeeld. Tot een sterrenbeeld behoren miljoenen mensen. Een echte horoscoop gaat over een enkel mens.

Nep astrologie beweert eerst dat een horoscoop volstrekt uniek is en biedt vervolgens horoscopen aan en/of publiceert die op de eigen wekstek die zouden gelden voor miljoenen mensen tegelijk en dan ook nog voor een hele week, maand of een heel jaar.

Handgemaakte nep horoscopen voor een met de hand gemaakte geboortehoroscoop een van de vele websites voor een handgemaakte nep geboortehoroscoop
Geboortehoroscoop of radix uit de westerse astrologie compleet behandeld: handgemaakt,persoonlijk,huizen, elementen, ascendant MC zon maan planeten sterrenbeelden dierenriem liefde karakter geluk symbolen
www.geboortehoroscoop.nl


Nog wat andere

Let op: nep betekent niet dat het waardeloos is, maar dat het berust op onjuiste uitgangspunten, die niet in overeenstemming zijn met de stand van zaken in de "echte"astrologie.

Horoscoop

Astro

Astrologie

Horoscopen.nl Astrologen, Horoscopen, Mediums, Paragnosten, Tarotisten, Helderzienden de toekomst weten Bel 0909-400 0909 Horoscopen.nl: een van de vele sites met nep astrologen
Op horoscopen vindt u altijd een astroloog online voor een livegesprek, of makkelijk via de telefoon.
http://www.astrologie.nl/<
Hoe zit het met astrologie en bedrog? >Claims van Astrologen
Een van de meest dankbare gebieden onderzoek is het gebied van de claims. Astrologen claimen namelijk op alle gebieden die er maar bestaan, uitsluitend extreem juiste uitspraken te doen.

Sub categories:

Pages:
1<
 Previous  Next

Back to the link directory home page


<
<
<
code --> <