Astrologieopleiding door Dr. Martin Boot

de gewone westerse astrologie is hier gratis
 
 
De informatie die we hier geven vind je nergens anders.
 
image
Ik beschik over een eerste graads onderwijsbevoegdheid in de vakkken Nederlands en Duits, uitgebreide ervaring als docent in het middelbaar en hoger onderwijs. Met daarbij tevens therapeutische scholing + jarenlange praktijk. Mijn eigen meesterproef in de astrologie heb ik afgelegd in de 70-er jaren van de vorige eeuw door het schrijven van het handboek Van Ram tot Vissen. Een best seller die tevens in het Duits is verschenen als Das Horoskop.

Astrologische kennis is ruim beschikbaar en zou niet voor enorme bedragen moeten worden aangeboden aan wie zich daarin wil bekwamen.


Ik schreef 10 boeken over astrologie die dagelijks worden gebruikt door alle bekende [en onbekende ] astrologen in Nederland en Duitsland, zowel op beroeps als amateurniveau, maar ook door psychologen en psycho-therapeuten.

gratis beroepsopleiding astrologie

 

Praktische astrologie: betaalbaar en to the point

Nadeel van de gewone astrologie: te ingewikkeld en niet gericht op echte mensen en de praktijk.
 
image
Nadeel van de gewone astrologie is de onnodige en dikwijls overbodige ingewikkeldheid ervan. Ook gaat het in de gewone astrologie niet over mensen en de echte problemen die het leven met zich meebrengt. Toch kan astrologie daar wel degelijk voor gebruikt worden: gewoon nuchter, to the point en voor echte mensen. Wie zo met astrologie wil omgaan. kan bij mij terecht in de Opleiding praktische astrologie.