chinese elementen

chinese horoscoop berekenen Chinese elementen kun je beter bekijken met een browser die web standards, ondersteunt, dan ziet je horoscoop er even wat mooier uit. Normaal is een daghoroscoop een willkeurig gekozen tekst die dus met astrologie of horoscoopstanden weinig uitstaande heeft. In ons geval is dat anders omdat we ons wel richten op astrologie en de specifieke energie van een bepaalde dag. Daarom ook zie je de dagen apart genoemd.

chinese horoscoop


chinese elementen AstroBootchinese elementen daghoroscoop chinese elementen

Je Chinese Element geeft de nachtkant van je temperament aan. De kenner leest erin de geheime bron van je levensgeluk.

Hier vind je een betaalbare uitwerkingen van de chinese horoscoop die je geheime karakter. Daarnaast werk ik aan de chinese beschrijving van je beroepsleven en je liefdesleven. Vooral die twee laatste beschrijvingen zijn nieuw en zul je nergens anders vinden.


Je chinese karakterhoroscoop kort en krachtig met voorspelling voor € 1.30 Klik hier
 • Horoscopen voor 1.30
 • Wil je weten wat jouw sterrenbeeld zegt over hoe jij bent in de liefde? Klik hier voor € 1.30
 • Alles weten van je relatie voor € 2.60? Klik hier
 • Compleet Karakter Rat voor € 1.30 Klik hier
 • Lees hier de uitgebreide beschrijving van de Rat in de Liefde voor € 1.30 Klik hier

  Compleet Karakter Os voor € 1.30 Klik hier

  Lees hier de uitgebreide beschrijving van de Os in de Liefde voor € 1.30 Klik hier

  Compleet Karakter Tijger voor € 1.30 Klik hier

  Lees hier de uitgebreide beschrijving van de Tijger in de Liefde voor € 1.30 Klik hier

  Compleet Karakter Konijn/Kat voor € 1.30 Klik hier

  Lees hier de uitgebreide beschrijving van Konijn/Kat in de Liefde voor € 1.30 Klik hier

  Compleet Karakter Draak voor € 1.30 Klik hier

  Lees hier de uitgebreide beschrijving van de Draak in de Liefde voor € 1.30 Klik hier

  Compleet Karakter Slang voor € 1.30 Klik hier

  Lees hier de uitgebreide beschrijving van de Slang in de Liefde voor € 1.30 Klik hier

  Compleet Karakter Paard voor € 1.30 Klik hier

  Lees hier de uitgebreide beschrijving van het Paard in de Liefde voor € 1.30 Klik hier

  Compleet Karakter Schaap/Geit voor € 1.30 Klik hier

  Lees hier de uitgebreide beschrijving van Schaap/Geit in de Liefde voor € 1.30 Klik hier

  Compleet Karakter Aap voor € 1.30 Klik hier

  Lees hier de uitgebreide beschrijving van de Aap in de Liefde voor € 1.30 Klik hier

  Compleet Karakter Haan voor € 1.30 Klik hier

  Lees hier de LiefdesHooscoop van de Haan voor € 1.30 Klik hier

  Compleet Karakter Hond voor € 1.30 Klik hier

  Lees hier de LiefdesHooscoop van de Hond voor € 1.30 Klik hier

  Compleet Karakter Zwijn voor € 1.30 Klik hier

  Lees hier de LiefdesHooscoop van het Zwijn voor € 1.30 Klik hier
  Hoe werkt deze site?

  De hoofdonderwerpen vind je
  in het mosgroene menu hierboven. Het menu hier
  geeft je de mogelijkheid om verder te lezen over onderwerpen die deze pagina zelf betreffen.
  Bereken je Chinese horoscoop

  Voer je geboortegegevens in en druk op de knop "bereken", dan kijg je je chinese sterrenbeeld, ook jaardier of maandier genoemd en je element te zien.

  Je Chinese Horoscoop/ Sterrenbeeld luidt:

  In de chinese astrologie wordt een teken van de dierenriem pas volledig beschreven als ook het element wordt meegenomen bij de karakterbeschrijving. Er zijn 5 elementen dus 5 verschillende typen van ieder Sterrenbeeld. Bij de berekening werd dan ook je element aangegeven: lees de nadere bijzonderheden die je element toevoegt aan je karakter volgens de chinese astrologie [ click op het element dat van toepassing is. ] Voor een juist begrip van de elementen is de volgorde die hier werd aangegeven van groot belang. Aan de volgorde van de elementen herken je de specialist op dit gebied.

  Element Metaal

  element metaal chinese astrologie

  Drukt zich streng en resoluut uit, voor zover het Dierenriemteken dat toestaat. Intens en geleid door sterke gevoelens. Streeft doelstelingen onverdroten en zonder aaarzeling na. Volharding; onwrikbaar. Tegenslagen en aanvankelijke mislukkingen brengen niet af van het pad als het eenmaal is gekozen. Moeite om te bepalen wanneer situaties beeindigd zijn. Stelt geen prijs op inmenging in de eigen aangelegenheden en lost alles zelf op. Lijkt koel en onbuigzaam, maar ieder voelt de dynamische kracht. Streeft vooral naar vrijheid niet zozeer naar bezit; geld wordt vergaard om onafhankelijkheid te behouden. Doet er goed aan zich te leren schikken.


  Voorbeelden: Lucretia Borgia, Raspoetin , Ho Tji Min, Dr Martin Boot, Nelie Kroes.

  Element water

  element water chinese astrologie

  Communcatietalent; bezit vermogen om andermans gedachten te beinvloeden. Brengt emoties goed onder woorden voor zover het dierenriemteken dat toelaat. Laat zich leiden door sympathie; tunet in op de talenten van de ander en gebruikt die in eigen voordeel. Laat anderen ongemerkt al het werk doen en zorgt ervoor dat de ander een gevoel van dankbaarheid daarvoor ontwikkelt. Onopvallend, maar constant bezig eigen plannen door te zetten via anderen. Infiltreert liefst en weet altijd de juiste persoon op de juiste plaats aan het werk te krijgen. Opmerkingsgave is groot evenals aanpassing aan de omgeving; doet alsof. Kiest weg van de minste weerstand; wispelturig; passief, kleeft aan de ander. Enorme overredingskracht.
  Voorbeelden: Johannes Paulus II, Johannes Brahms, Mao Tse Tung, Stien Jensen, Marcel Wouda, Marianne Thieme, Jaap Stam.

  Element hout

  element hout chinese astrologie

  Laat zich voorstaan op de eigen hoge ethische principes en moraal. Voor zover het Dierenriemteken het toelaat daadkrachtig; veel belangstelling. Weet anderen tot samenwerking te bewegen. Breidt belangstelling graag in veel richtingen uit. Welwillend; gevoelsmatig begrip voor hoe anderen denken. Vergaart gemakkelijk morele en financiele steun en komt zo aan een fortuin. Ontmoet vertrouwen ook in het zakenleven. Neemt teveel hooi op de vork en drijft alles tot het uiterste door. Versnipperd; verdeelt aandacht over teveel gebieden en maakt dingen niet af. 12 ambachten en 13 ongelukken.
  Voorbeelden: Jimmy Carter, Rudolph Valentino, Truman, Michael Douglas, Rutger Hauer, Ton Koopman.

  Element Vuur

  element vuur chinese astrologie

  Wil de baas spelen; besluitvaardig; zeker van zichzelf. Voor zover het Dierenriemteken het toelaat in staat anderen enthousiast te maken en ideeen door te zetten. Strijdlustig, avontuurlijk; uit op macht. Neemt veel risico; kan niet stil zitten. Gericht op doen: spreekt en handelt vol dynamiek. Dwingeland, sterk egoisme. Wil steeds zijn zin krijgen, onnadenkend en ongeduldig. Moet leren geen dwang en geweld te gebruiken: hoe meer dwang en geweld, hoe meer vijanden. Succes is afhankelijk van leren luisteren naar andermans inzichten en behoedzaam omgaan met impulsen. Loslippig en roddelvaardig. Extreme invloed zowel in positieve als in negatieve zin.
  Voorbeelden: JF Kennedy, Winston Churchill, Voltaire, Claus von Amsberg, Hans van den Boom.

  Element Aarde

  element water chinese astrologie

  Conservatief; uit op status en rigide gedragspatronen. Organsiatie talent. Voor zover het Dierenriemteken het toelaat uitstekende regelaars en wetenschapsmensen. Solide, maakt nuttig gebruik van alle middelen die ter beschikking staan. Prudent in financiele aangelegenheden; effectief. Serieus en methodisch, in staat zaken te behartigen die een vaste hand vereisen. Manager: legt een vast fundament onder iedere onderneming en regering. Vormgever; heeft steeds een gegronde reden voor alles wat gedaan wordt. Komt langzaam vooruit en boekt duurzaam resultaat. Behoudend en licht cynisch. Geeft eigen visie onverbloemd weer. Gebrek aan voorstellingsvermogen en vermogen zich in anderen te verplaatsen. Relationele problemen. Stelt altijd het eigen belang eerst veilig. Vol discipline.
  Voorbeelden: Koningin Beatrix; Al Capone; Che Guevara.