chinese horoscoop berekenen Chinese jaarhoroscoop berekenen kun je beter bekijken met een browser die web standards, ondersteunt, dan ziet je horoscoop er even wat mooier uit. Normaal is een daghoroscoop een willkeurig gekozen tekst die dus met astrologie of horoscoopstanden weinig uitstaande heeft. In ons geval is dat anders omdat we ons wel richten op astrologie en de specifieke energie van een bepaalde dag. Daarom ook zie je de dagen apart genoemd.

chinese horoscoop


Chinese jaarhoroscoop AstroBootdaghoroscoop Voorspellingen 2010 Jaar van de Metaal Tijger

Chinese jaarhoroscoop . De algemene inleiding over de betekenis van de chinese jaarhoroscoop is te vinden onder de link.

Hier vind je een betaalbare uitwerkingen van de chinese horoscoop die je geheime karakter. Daarnaast werk ik aan de chinese beschrijving van je beroepsleven en je liefdesleven. Vooral die twee laatste beschrijvingen zijn nieuw en zul je nergens anders vinden.


Je chinese karakterhoroscoop kort en krachtig met voorspelling voor € 1.30 Klik hier


 • Wat zegt je westerse horoscoop?
 • Wil je weten wat jouw sterrenbeeld zegt over hoe jij bent in de liefde? Klik hier voor € 1.30


 • Voor je chinese liefdeshoroscoop zie het menu rechts

 • Alles weten van je relatie voor € 2.60? Klik hier • Hoe werkt deze site?

  De hoofdonderwerpen vind je
  in het mosgroene menu hierboven. Het menu hier
  geeft je de mogelijkheid om verder te lezen over onderwerpen die deze pagina zelf betreffen.
  Bereken je Chinese horoscoop
  Jouw teken in 2010 : Weet je niet wat jouw teken is? Bereken het hier.

  Voer je geboortegegevens in en druk op de knop "bereken", dan kijg je je chinese sterrenbeeld, ook jaardier of maandier genoemd en je element te zien.

  Je Chinese Horoscoop/ Sterrenbeeld luidt:

  Je chinese jaarhoroscoop

  SCHAAP

  Dit jaar wordt één van de beste en makkelijkste jaren voor het Schaap. Alles wat het Schaap dit jaar aanraakt lijkt in goud te veranderen. Geluk heeft het Schaap zowel in de liefde als op het werk. Het Schaap moet ook niet raar opkijken als hij een loterij wint of een erfenis in zijn schoot valt. Het Jaar van het Varken is dan ook een prima jaar voor het Schaap om te trouwen of aan kinderen te beginnen. Maak gebruik van de gelukkige omstandigheden en grijp je kansen dus dit jaar.

  Voor diepgaande en uitgebreide voorspelling € 1.30 Klik hier

  AAP

  De aap kan dit jaar een beter jaar verwachten dan de twee voorafgaande. Een goed jaar om het er eens een beetje van te nemen en je te amuseren. Vooruitzichten wat betreft zaken, werk, reizen en misschien een nieuw huis, zijn goed. Hoewel de plannen van de Aap dit jaar nog wel een beetje gedwarsboomd of vertraagd kunnen worden. Als dit zo is, nog een beetje geduld. Het Jaar van de Tijger in 2010 beloofd veel goeds of het gebied van werk en geld.

  Voor diepgaande en uitgebreide voorspelling € 1.30 Klik hier

  HAAN

  Het advies aan de Haan is, wees vrolijk, weg met de zorgen en probeer van het leven te genieten. De waarden van het Varken en de Haan zijn erg verschillend. Probeer meningsverschillen zo veel mogelijk te voorkomen. Blijf realistisch en ga radicale vernieuwingen uit de weg. Verwacht dit jaar wat extra werk en extra verantwoordelijkheden, en misschien wat tegenvallers op carrière gebied.

  Voor diepgaande en uitgebreide voorspelling € 1.30 Klik hier

  HOND

  Het geluk van het Jaar van de Hond gaat nog even mee naar het Jaar van het Varken. Aandachtspunten zijn familie en vriendschappen. Dit jaar is de goede tijd om een nieuwe relatie te beginnen en nieuwe vriendschappen te sluiten. De Hond zal dan ook veel voldoening vinden in zijn sociale leven dit jaar. De Hond kan dit jaar genieten van een prettig en rustig Jaar van het Varken.

  Voor diepgaande en uitgebreide voorspelling € 1.30 Klik hier

  VARKEN

  Voor het Varken was het 12 jaar wachten voor dit Jaar van het Varken. De Varkens zullen dit jaar goed profiteren van de energie die hun eigen jaar met zich meebrengt. Geluk valt te verwachten op het gebied van relaties, romantiek, familie en zakelijke ondernemingen. Nieuwe inspanningen zullen succesvol zijn. Varkens kunnen geld erven of op een andere manier aan geld komen. Een goed jaar voor trouwen, romantiek en kinderen.

  Voor diepgaande en uitgebreide voorspelling € 1.30 Klik hier

  Het is dus niet zo dat de chinese astrologie zegt dat alle mensen die in hetzelfde jaar geboren zijn, hetzelfde karakter hebben. de achtergronden van de chinese astrologie worden hier uitgebreid besproken