chinese horoscoop berekenen Chinese karakterhoroscoop berekenen kun je beter bekijken met een browser die web standards, ondersteunt, dan ziet je horoscoop er even wat mooier uit. Normaal is een daghoroscoop een willkeurig gekozen tekst die dus met astrologie of horoscoopstanden weinig uitstaande heeft. In ons geval is dat anders omdat we ons wel richten op astrologie en de specifieke energie van een bepaalde dag. Daarom ook zie je de dagen apart genoemd.

chinese horoscoop


Chinese karakterhoroscoop AstroBootdaghoroscoop Chinese astrologie

De chinese astrologie is ouder dan de westerse astrologie en berust op de zogenoemde maanhuizen, dat zijn 28 sterrenbeelden, maar wat nog belangrijker is op een doortimmerde levensfilosofie, op diepe wijsheid. De chinese astrologie geeft je diepe informatie die een zeer welkome aanvulling is op de westerse astrologie.

Hier vind je een betaalbare uitwerkingen van de chinese horoscoop die je geheime karakter. Daarnaast werk ik aan de chinese beschrijving van je beroepsleven en je liefdesleven. Vooral die twee laatste beschrijvingen zijn nieuw en zul je nergens anders vinden.


Je chinese karakterhoroscoop kort en krachtig met voorspelling voor € 1.30 Klik hier


 • Wat zegt je westerse horoscoop?
 • Wil je weten wat jouw sterrenbeeld zegt over hoe jij bent in de liefde? Klik hier voor € 1.30


 • Alles weten van je relatie voor € 1.30? Klik hier • Hoe werkt deze site?

  De hoofdonderwerpen vind je
  in het mosgroene menu hierboven. Het menu hier
  geeft je de mogelijkheid om verder te lezen over onderwerpen die deze pagina zelf betreffen.
  Bereken je Chinese horoscoop

  Voer je geboortegegevens in en druk op de knop "bereken", dan kijg je je chinese sterrenbeeld, ook jaardier of maandier genoemd en je element te zien.

  Je Chinese Horoscoop/ Sterrenbeeld luidt:

  Je chinese Karakterhoroscoop

  De chinese astrologie die bij ons populair geworden is berust op de zogenoemde Ba Zi Chinese Zodiak. Daarin worden de sterrenbeelden weergegeven als dieren; en deze dieren komen uit het Boedhisme. De dieren gelden voor een jaar, maar zijn slechts een klein onderdeel van de chinese astrologie. Het is dus niet zo dat de chinese astrologie zegt dat alle mensen die in hetzelfde jaar geboren zijn, hetzelfde karakter hebben. de achtergronden van de chinese astrologie worden hier uitgebreid besproken

  De 5 levenspaden
  De chinese karakterhoroscoop voegt veel neiuwe informatie toe aan de kennis die je kunt vergaren bij de westerse astrologie. Je ziet dat al aan de onderwerpen die erin worden behandeld. Wil je jezelf eens op een andere en diepre manier bekijken dan is deze horoscoop een aanrader. De voplgende onerwerpen worden erin behandeld
  • De eerste weg: de nachtkant van uw karakter
  • De tweede weg: het verlangen van uw ziel
  • De derde weg: uw optreden naar buiten
  • De vierde weg: uw gevoels- en relationeel leven
  • De vijfde weg: de indruk die u maakt
  Hij kost € 35,= en je bestelt hem onder deze link: title je 5 levenspaden