Jaar Konijn Kat

Voorspellingen Chinese Horoscoop 2011
Zoeken op AstroBoot Horoscopen

Jaar Konijn Kat

De al heersende neiging van mensen om uitsluitend te opereren vanuit hun eigen emoties zal tot nog belachelijker proporties aangroeien. Televisieprogramma's waarin mensen publiekelijk voor gek staan met hun meest intieme problemen zullen nog aan popupariteit winnen. Het gaat erom wat IK voel, de rest kan me gestolen worden. Xenofobie en alle andere vormen van spirituele bekrompenheid tieren welig voort. Onder het mom van spiritualiteit is alles geoorloofd wat lust oplevert.

En de andere kant: extreem idealisme en romantiek als basis voor tirannie in persoonlijke relaties. Men zal weer wat verder afdrijven van dat wat liefde is. Op een kleine groep na. De roze bril die iedereen op heeft die wordt verblind door eigen onverwerkte emotie zal sterker en sterker worden. Astrologen zullen daar massaal op inspringen en allerlei mooie fata morganas aanreiken waarin wordt voorgespiegeld dat een ander het werk voor je zal doen. Want de kat is liever lui dan moe. De kat heeft alleen te maken met zichzelf.

Hier vind je betaalbare uitwerkingen van de chinese horoscoop die je geheime karakter beschrijven. Maar ook je beroepsleven en je liefdesleven. Vooral die twee laatste beschrijvingen zijn nieuw en zul je nergens anders vinden. .


Jaar Konijn Kat, per sterrenbeeld

  • Draak: 21-3 -- 21-4 : Een jaar vol verwarring. Je houdt niet van subtiliteiten en wilt actie en vooral veel spanning emotie. Dat is afwezig dit jaar, dus maak je er zoveel mogelijk een bende van.
  • Slang: 21-4 -- 21-5 : Een jaar met twee gezichten. Ben je een laag ontwikkelde slang dan wordt het een jaar vol intriges en bedrog of illusie. Een hoog onwikkelde slang ontdekt de grote liefde en kent veel rijkdom. Deelt gul de eigen wijsheid.
  • Paard: 21-5 -- 21-6 : Een jaar waarin je kunt afrekenen met je hangups. Je kunt eindelijk eens nuchter kijken naar de invloed die je verleden en dan met name je vader op je heeft gehad. Stop je rancune en besef dat zelfs je vader een mens is [ geweest ]. Dit geldt met name voor vrouwen.
  • Schaap/ Geit: 21-6 -- 21-7 : Een ideaal jaar: het klimaat is nu helemaal in jouw lijn. Je houdt jezelf voor hooggevoelig en hebt daarom een ondoordringbaar pantser om je heen. Je voornaamste probleem is dan ook wantrouwen, wat je compenseert met consumeren en geld verdienen. Allemaal zaken die momenteel hoog genoteerd staan.
  • Aap: 21-7 -- 21-8 Een jaar met bijzondere mogelijkheden als je het volgende in de gaten houdt. Je bent geneigd alles op jezelf te betrekken en jezelf onbewust te zien als het middelpunt van het heelal. Stop dat nu eens en probeer je in te denken dat er naast jou net zoveel middelpunten zijn. Neem de tijd om je te verplaatsen in een ander en stop met voor alles een verklaring te bedenken. Dan lacht het geluk je toe.
  • Haan: 21-8 -- 21-9 Het probleem dit jaar voor de Haan is zelfgenoegzaamheid. Eindelijk gaat alles eens volgens de mooie kleren van de keizer. Kraaien van genoegen, het overkomt de haan niet dikwijls. Van de weeromstuit zou het zomaar kunnen uitlopen over overmatig bluffen of de eeuwige valkuil van een te sterke uiting van rancune.

Alle anderen voorspellingen zie Jaar Konijn Kat