voorspellingen Voorspellingen 2006 Chinese astrologie kun je beter bekijken met een browser die web standards, ondersteunt, dan ziet je horoscoop er even wat mooier uit. Normaal is een daghoroscoop een willkeurig gekozen tekst die dus met astrologie of horoscoopstanden weinig uitstaande heeft. In ons geval is dat anders omdat we ons wel richten op astrologie en de specifieke energie van een bepaalde dag. Daarom ook zie je de dagen apart genoemd.

chinese horoscoop


Voorspellingen Chinese astrologie AstroBootdaghoroscoop Voorspellingen

Voorspellen doe je met wetenschap, astrologie, numerologie, tarot en helderziendheid. Nu gaat het maar om wat je onder voorspellen verstaat, maar een ding is zeker, als je astrologie gebruikt, kun je geen gebeurtenissen voorzeggen. Wat een deskundige wel kan is ontwikkelingen afleiden uit de stand van "de sterren". Wat niet kan worden voorzien is hoe iedereen dat afzonderlijk op reageert. Het is dus niet mogelijk om te voorspellen of de beurskoersen zullen stijgen of dalen, al gemakelijker is het om een algemeen economisch klimaat te voorzien, al moet ik er wel op wijzen dat alle belangrijke "financiele" astrologen er steeds helemaal naast zitten.

Hetzelfde geldt voor persoonlijke zaken. Niemand kan voorspellen of je morgen een erfenis krijgt, maar ik kan wel opmaken uit je horosoop op welke gebieden je wat voor soort ontwikkelingen te wachten staan. Enn las ik je persoonlijk ken, kan ik nog veel meer voorzien, maar dat heeft met astrologie niets te maken.

Hier vind je een betaalbare uitwerkingen van de chinese horoscoop die je geheime karakter. Daarnaast werk ik aan de chinese beschrijving van je beroepsleven en je liefdesleven. Vooral die twee laatste beschrijvingen zijn nieuw en zul je nergens anders vinden.


Je chinese karakterhoroscoop kort en krachtig met voorspelling voor € 1.30 Klik hier


 • Nu nog alleen de westerse uitwerking, de chinese komt
 • Wil je weten wat jouw sterrenbeeld zegt over hoe jij bent in de liefde? Klik hier voor € 1.30


 • Alles weten van je relatie voor € 1.30? Klik hier • Hoe werkt deze site?

  De hoofdonderwerpen vind je
  in het mosgroene menu hierboven. Het menu hier
  geeft je de mogelijkheid om verder te lezen over onderwerpen die deze pagina zelf betreffen.
  Voorspellingen per sterrenbeeld

  De chinese astrologie die bij ons populair geworden is berust op de zogenoemde Ba Zi Chinese Zodiak. Daarin worden de sterrenbeelden weergegeven als dieren; en deze dieren komen uit het Boedhisme. De dieren gelden voor een jaar, maar zijn slechts een klein onderdeel van de chinese astrologie. Het is dus niet zo dat de chinese astrologie zegt dat alle mensen die in hetzelfde jaar geboren zijn, hetzelfde karakter hebben. Wat de gemiddelde westerse astroloog niet weet, is dat de chinese astrologie ook werkt met planeten. Hier geef ik een korte teskt per sterrenbeeld.

  Bereken je chinese sterrenbeeld en lees in de tabel het klimaat voor het komend jaar af.

  Je Chinese Horoscoop/ Sterrenbeeld luidt:

  Voorspellingen per sterrenbeeld in het kort
  Rat
  Positief: Doet een forse sprong vooruit in ontwikkeling op alle gebieden na de test te hebben doorstaan die nu ruim 8 jaar onder de huid heeft geduurd. Het leven lacht je weer toe.
  Negatief: Doordat de spanning van de laatste jaren begint weg te vallen, steekt de bekende kortzichtigheid weer volop de kop op, de opschepper laat weer volop zijn gezicht zien en iedereen mag weer bedrogen worden.

  Buffel
  Positief: Staat al enige jaren op de top van de carriere, de ijver heeft veel resultaat opgeleverd. De zo gewenste status waar alles om draait ligt binnen handbereik. Negatief: Het resultaat stijgt je naar het hoofd en nu is dus alles geoorloofd; de bekende koppigheid gaat langzxaam maar zeker alle relaties ondermijnen.

  Tijger
  Positief: Al een paar jaar is er een ontwikkeling aan de gang die je spiritueel zou kunnen noemen; helaas zet je dat maar al te gemakkelijk om in woorden en denkspelletjes; doe je dat niet dan ontdek je nu het gehiem van liefde en geluk.
  Negatief: De verleiding om via woedeuitbarstingen iedereen naar je hand te dwingen is normaal al sterk, maar nu haast onbedwingbaar; zo ook het idee dat jou alles is toegestaan.

  Konijn
  Positief: Je vitaliteit leeft sterk op en de mensen om je heen beginnen je eindelijk beter te begrijpen, nu je de moeite' neemt je innerlijke beweegredenen wat duidelijker onder woorden te brengen.
  Negatief: Wat een genot ligt er toch in die fles, hoe fijn is het je te beklagen over die zo slechte wereld; je neiging om iedereen en vooral je opvoeding de schuld te geven is nu zo groot dat je je hele leven ermee vergalt.

  Draak
  Positief: Voorwaarde voor geluk en liefde is zoals steeds een beetje geduld en je zaakjes afmaken. Inderdaad, je grote liefde is er allang, nu nog gewoon doen wat er bij past ,enthousiast en energiek.
  Negatief: Tegenslagen hebben je wantrouwig gemaakt, je ongeduld brengt te zeer tot lichtzinnigheid en flirterig gedrag. Als je liefde wilt stop dan eens met die scherpe tong.

  Slang
  Positief:Nog steeds lacht het geluk je toe, overmoed loert dan wel, maar een beetje slang weet allang dat hoogmoed komt voor de val, dus bouw rustig door aan de verdere glorieuze toekomst waarvan je nu al volop geniet.
  Negatief: Laat je mededogen niet varen en acht je niet verheven boven wie dan ook, Laat je niet meeslepen door diepgewortelde angsten aangaande geld en bezit, want doe je dat wel dan staat je een somber jaar te wachten, en als je astroloog bent, stop met je uitgeven voor de grote spirituele goeroe.

  Paard
  Positief: Stijl en overredingskracht brengen je nog veel verder dan je an gewend bent. Je populariteit kent geen grenzen en met je pragmatische instelling weet je daar wel raad mee.
  Negatief: De gevolgen van je gebrek aan principes komen nu keihard boven tafel, tenminste als je misbruik hebt genmaakt van de goedgelovigheid van anderen en de mensen die aan je zijn toevertrouwd. Opstandig worden brengt je niets dan ellende: word gewoon eerlijk. .

  Geit
  Positief: Ook dit jaar weer kan het niet op, ouwe geldwolf; werk maar met volharding aan je taak, inventiviteit stroomt je nu aan alle kanten toe.
  Negatief:Heb je je takt misbruikt om anderen uit te buiten, om ze te l;aten opdraaien voor jouw angsten, vooral over geld, dan kun je een angstige tijd tegnmeot zien, waarin' je dat krijgt wat je de ander liet voelen.

  Aap
  Positief: Na een lange zware strijd gloort nu het licht van de nieuwe dag. Je relaties krijgen langzaam maar zeker een nieuw fundemanet en ook de geldkraan gaat weer open. Je vindingrijkheid brengt je rijke vruchten dit jaar.
  Negatief: Het gaat je zo goed dat je maarc weer eens een greep doet uit je bekende repertoire van opportunisme en bedriegelijkheid. Wat kan je gebeuren? Tja, wat iedereen gebeuert die een loopje neemt met anderen en de waarheid.

  Haan
  Positief: Zou dan eindelijk dat grote geldschip langskomen, eindelijk die erkenning, ook in kliene en familiekring? Wel, hij is er al lang, tast toe, geniet van de dag.
  Negatief: Tja, je bazigheid en opschepperij kunnen een heel vervelende streep door de mooie rekening halen. Zoals steeds is je grote gevaar dat je je groter, beter, slimmer voordoent dan je bent. Gewoon die trage betrouwbare klant blijven dat is een stuk beter als je de vruchten wilt pluken van je harde werk.

  Hond
  Positief De hond vindt dit jaar zijn mandje, een warm mandje met een humoristische vulling erin; stop maar even met waken en ga languit in de zon; die schijnt
  Negatief: Ai, dat cynisme, die eigendunk, je breekt er alles mee af wat zo begerig op je ligt te wachten. Stop toch met alles afbreken wat een ander je aanreikt.

  Zwijn
  Positief Het leven staat met gulle gaven op je te wachten, ook in erotische zin is er aardig wat plezier te beleven dit jaar, je behoefte aan geld en materie wordt ruimschoots bevredigd, althans als je je les geleerd hebt, en die was niet mals.
  Negatief: Je hebzucht, maar vooral je onderdrukte woede staan ook dit jaar weer borg voor veel problemen, tenzij je stopt met twijfelen en je onblusbare wraakzucht eindelijk aan de kant zet: gewoon een beetje aan jezelf werken dus.