Astrologie de Heren van de Huizen van de horoscoop

In de westerse astrologie krijg je doorgaans een horoscooptekening te zien die er ongeveer als volgt uit ziet: Een cirkel of wiel, verdeeld in 12 vlakken. Deze 12 vlakken worden de huizen genoemd. Je telt van 1 tot 12 en begint bij het punt waar staat Asc [ = ascendant ] en telt dan naar beneden door tot je weer terug bent bij de ascendant, zodat het twaalfde huis grenst aan het eerste huis.
Je ziet op iedere hoek [ genoemd cursp] van het huis een teken van de Dierenriem staan: dat teken heerst over het huis zoals dat in de vaktaal heet. Nu hoort bij elk teken van de Dierenriem een hemellichaam. Dat "woont" als het ware in dat teken van de dierenriem.Horoscoop Nederland: click voor een vergroting

omhoog


Huisheren: De Dierenriem met de planeten die er wonen

sterrenbeeld ram /ariesClick voor interpretatie Teken Ram
Planeet Mars: trefwoord actie
sterrenbeeld stier /taurusClick voor interpretatie Teken Stier
Planeet venus: trefwoord: genieten
Als deze cursus u bevalt kunt u hem vervolgen via het boek Astrologie voor Beginners voor slechts e 2.60 Klik hier

omhoog


Heren van de Huizen: voorbeeld: voor- en nadelenIn de voorbeeldhoroscoop zie je het teken vissen op de cusp van het vijfde huis, dat wil zeggen dat Jupiter en Neptunus heersen over het vijfde huis in deze horoscoop. Het vijfde huis hebben we leren kennen als het gebied "pronken", "kinderen". Je ziet Jupiter in het derde huis: communicatie en Neptunus in het negende huis expansie. Dat combineer je en trekt je conclusies: bij voorbeeld: dit is iemand die veel [Jupiter] praat [ 3] met zijn/haar kinderen [ 5] over geestelijke expansie [9]; daarbij niet in de gaten hebbend dat dat de lieve kinderen boven de pet gaat [eenkennig ].
En wat heb je nu gezien? Wat astrologisch denken is: dit is een voorbeeld van hoe een echte horoscoop interpretatie tot stand komt.

Als deze cursus u bevalt kunt u hem vervolgen via het boek Astrologie voor Beginners voor slechts e 2.60 Klik hier

Nadelen

De voordelen zijn duidelijk: astrologie is

Als deze cursus u bevalt kunt u hem vervolgen via het boek Astrologie voor Beginners voor slechts e 2.60 Klik hier omhoog


Wat staat over dit onderwerp nog meer op AstroBoot: typ je zoekwoord of zin in en je weet het.
Google
 
Zoek op AstroBoot www.astroboot.com
Psychologische Astrologie Betrouwbare Horoscoop Horoscopen voor 1.30