sterrenbeeld Een online horoscoop? zie sterrenbeeld. astrologie Over liefde, werk, relatie, karakter: per sterrenbeeld radix web standards, ondersteunt, dan ziet je horoscoop er mooier uit. horoscopen

horoscoop Voor sterrenbeelden voor sterrenbeelden na sterrenbeelden


Sterrenbeeld: de zon in je horoscoop

persoonlijke karakterbeschrijving Van Ram tot Vissen en moderne psychologie


Sterrenbeeld

In de westerse astrologie ishet sterrenbeeld is een klein stukje uit je horoscoop, namelijk het stuk waar je zon staat, maar je hebt nog veel meer "sterrenbeelden": de chinese astrologie, de afrikaanse, de egyptische de keltische en de indiaanse zijn er een paar. Een hele schatkamer van informatie pver je geboortedag en jouw karakter.

Je kijgt hier de westerse astrologie te zien en wel de oude astrologische betekenis en de door ons verder uitgewerkte modernde psychologische karakterbeschrijving die bij je sterrenbeeld hoort.

Je chinese karakter-
horoscoop kort en krachtig met voorspelling voor € 1.30 Klik hier

 • Wil je weten wat jouw sterrenbeeld zegt over hoe jij bent in de liefde? Klik hier voor € 1.30


 • Alles weten van je relatie voor € 1.30? Klik hier
 • Je volledige Geboorte-
  Horoscoop met tekening en standaardinterpretatie 25-30 pp voor 1.30 Klik hier
 • Diepgaand Tarotconsult online voor € 1.30 Klik hier

 • Diepgaande karakter-
  beschrijving van je sterrenbeeld voor € 1.30: click hier
 • Je naamhoroscoop/de geheime betekenis van je naam voor € 1.30 Klik hier
 • Je complete numeroscoop voor € 1.30 Klik hier
 • Vind hier alle medicijnen die u nodig heeft en bestel direct!


 • Hoe werkt deze site?

  De hoofdonderwerpen van de site Astroboot Horoscopen vind je in het mosgroene menu hierboven. Het menu hieronder
  geeft je de mogelijkheid om verder te lezen over onderwerpen die de afdeling geboortehoroscoop betreffen.


  Je sterrenbeeld in de westerse astrologie: oude en nieuwe verrijkte karakterbeschrijving

    Karakter beschrijvingen

  Boogschutter -- Steenbok -- Ram -- Stier -- Tweelingen -- Kreeft -- Leeuw -- Maagd -- Weegschaal -- Schorpioen -- Waterman -- Vissen --

  Boogschutter; 22 november t/m 20 december.

  Astrologen uitwerking De Boogschutter is autoritair, zelfingenomen, open en eerlijk, belooft teveel, vluchtig, geluksvogel, zorgeloos, rechtvaardig, heeft een scherpe tong, twijfelt, is nerveus, impulsief, joviaal, extravert, vaardig, enthousiast, houdt van natuur, reist graag, is sportief, heeft veelzijdige interessen, legt moeiteloos contacten, is actief, optimistisch, idealistisch, gastvrij en vrijheidslievend. Het mineraal van De Boogschutter is de obsidiaan en de plant is zwarte spar. Obsidiaan kan mensen helpen aarden, hun diep zittende energie te respecteren en helderziende kwaliteiten versterken. De zwarte Spar oftewel de topjes ervan zijn erg geurig en je kunt er op knabbelen, ze bevatten veel vitamine c en werd vroeger veel gebruikt als ontsmettingsmiddel en de hars ervan (in de sauna) als inhalingsmiddel.

  Uitwerking AstroBoot Uw grootste behoefte is dat iemand van u houdt om wie u in al uw eerlijkheid (of lompheid) bent. Eerlijkheid is een van uw belangrijkste eigenschappen. Uw behoefte aan kameraadschap is onuitputtelijk. Als je niet aardig tegen u bent, is uw dag niet helemaal goed meer.

  Als iemand u ....

  De rest van de uitgebreide beschrijving van uw karakter als boogschutter leest u voor € 1.30 => Klik hier

  Back to top

  Steenbok; 21 december t/m 19 januari.

  Astrologen uitwerking De Steenbok is realistisch, eerzuchtig, gereserveerd, onbuigzaam, statusslaaf, materiele instelling, ordelijk, wantrouwend, melancholiek, vasthoudend, geduldig, spaarzaam, werkt hard, solide, zorgelijk, gedisciplimeerd, diep inzicht, volhardend, is egoistisch, zwijgzaam, conservatief, niet veelzijdig, bedachtzaam, verlangt naar onafhankelijkheid, is koel, heeft gevoel voor politiek en is betrouwbaar. Het mineraal van de Steenbok is het kwarts, de plant is een berk. Kwarts is het griekse woord voor ijs, omdat het daarop lijkt. Ze dachten vroeger dat het hielp om je tegen de dorst te beschermen. Als Steenbok last heeft van de spijsvertering, blaas en nieren dan kan thee van de berk (bast en bladeren) een goed middel zijn. Bij pijn in het beendergestel of last hebben van zwellingen (b.v. in de knieen) is het nemen van een stoombad van berkebladeren of -takken een goede remedie.

  Uitwerking AstroBoot U zag er toen u kind was ouder uit dan u was en had als kind een merkwaardig soort rijpheid. U kijkt serieus en ernstig uit uw ogen. U weet precies wat u wilt, maar maakt er niet veel ophef over. Als iemand niet zeker van zichzelf is, kan de persoon in kwestie zich gemakkelijk geïntimideerd voelen door u. Het vervelende is dat die persoon niet precies weet hoe het komt. Zo kan het zijn ...

  De rest van de uitgebreide beschrijving van uw karakter als Steenbok leest u voor € 1.30 => Klik hier

  Wil je de info die je bij beroepsastrologen krijgt gaag hebben, dan krijg je die hier compleet voor € 1.30.

  Complete astrologen horoscoop voor 1.30

 • Je volledige Geboorte-
  Horoscoop met tekening en standaardinterpretatie 25-30 pp voor 1.30 Klik hier