sterrenbeeld Een online horoscoop? zie sterrenbeeld. astrologie Over liefde, werk, relatie, karakter: per sterrenbeeld radix web standards, ondersteunt, dan ziet je horoscoop er mooier uit. horoscopen

horoscoop Voor sterrenbeelden voor sterrenbeelden na sterrenbeelden


Sterrenbeeld: de zon in je horoscoop

persoonlijke karakterbeschrijving Van Ram tot Vissen en moderne psychologie


Sterrenbeeld

In de westerse astrologie is het sterrenbeeld is een klein stukje uit je horoscoop, namelijk het stuk waar je zon staat, maar je hebt nog veel meer "sterrenbeelden": de chinese astrologie, de afrikaanse, de egyptische de keltische en de indiaanse zijn er een paar. Een hele schatkamer van informatie pver je geboortedag en jouw karakter.

Je kijgt hier de westerse astrologie te zien en wel de oude astrologische betekenis en de door ons verder uitgewerkte modernde psychologische karakterbeschrijving die bij je sterrenbeeld hoort.

Je chinese karakter-
horoscoop kort en krachtig met voorspelling voor € 1.30 Klik hier

 • Wil je weten wat jouw sterrenbeeld zegt over hoe jij bent in de liefde? Klik hier voor € 1.30


 • Alles weten van je relatie voor € 1.30? Klik hier
 • Je volledige Geboorte-
  Horoscoop met tekening en standaardinterpretatie 25-30 pp voor 1.30 Klik hier
 • Diepgaand Tarotconsult online voor € 1.30 Klik hier

 • Diepgaande karakter-
  beschrijving van je sterrenbeeld voor € 1.30: click hier
 • Je naamhoroscoop/de geheime betekenis van je naam voor € 1.30 Klik hier
 • Je complete numeroscoop voor € 1.30 Klik hier
 • Vind hier alle medicijnen die u nodig heeft en bestel direct!


 • Hoe werkt deze site?

  De hoofdonderwerpen van de site Astroboot Horoscopen vind je in het mosgroene menu hierboven. Het menu hieronder
  geeft je de mogelijkheid om verder te lezen over onderwerpen die de afdeling geboortehoroscoop betreffen.


  Je sterrenbeeld in de westerse astrologie: oude en nieuwe verrijkte karakterbeschrijving

    Karakter beschrijvingen

  Waterman -- Vissen -- Ram -- Stier -- Tweelingen -- Kreeft -- Leeuw -- Maagd -- Weegschaal -- Schorpioen -- Boogschutter -- Steenbok --

  Waterman; 20 januari t/m 18 februari.

  Astrologen uitwerking De Waterman is individualistisch, origineel, onpartijdig, hervormer, heeft een hang naar vrijheid, is een denker, haat eentonigheid, houdt van reizen, van veranderingen, naar buiten toe kalm, van binnen bezorgd, heeft mensenkennis, voelt veel meer voor vriendschappen dan voor romantiek, snijdig, intuitief, emotioneel gesloten, alles is mogelijk, heeft niet gauw kritiek, beschikt over een scheppende fantasie, is idealistisch. Het mineraal van de Waterman is zilver wat kracht geeft aan waarnemingen en intuitie. Zilver zorgt voor een goed doorstromen van emotionele energie voor de drager. Thee van de ratelpopulier helpt ontspannen en is een goed middel om de organen schoon te houden.

  Uitwerking AstroBoot U bent koppig, onafhankelijk en vooral mentaal ingesteld, met het emotionele en gevoelens heeft u grote problemen. U houdt niet van bevelen krijgen. U heeft de tijd nodig om er zelf over na te denken, dwang verdraagt u niet. Uiterlijk bent u ....

  De rest van de uitgebreide beschrijving van uw karakter als Waterman leest u voor € 1.30 => Klik hier

  Back to top

  Vissen; 19 februari t/m 20 maart.

  Astrologen uitwerking De Vissen is passief, flegmatisch, romantisch, vaag, slordig, bescheiden, toegewijd, vertrouwend, onzelfzuchtig, niet ondernemend, zwijgzaam, dromerig, gelovig, heeft een zwakke wil, zelfbeperking, hang naar avontuur, twijfels, gevoelig, escapatist, ongericht, zelfopofferend, plooibaar, mysterieus, verafschuwt strijd, is gevoelig en melancholiek, wijs, trouw en behulpzaam. Het mineraal van de Vissen is turkoois en de plant is weegbree. Vroeger gebruikte men de turkoois om je te behouden tegen het breken van iets. Als je trouw kon blijven in je verlovingstijd bleef de steen in je verlovingsring blauw, dat was goed, bij ontrouw werd de steen groen, aldus de geschiedenis. De weegbree zuivert het bloed, verlicht pijn en gaat vergiftigingen tegen. Het heeft een genezende werking bij zweren en/of gevolgen van insectenbeten -of steken!

  Uitwerking AstroBoot U bent een dromer, wat te zien is aan uw blik. U bent een charmeur en weet zo uw zin te krijgen. U bent gek op geheimen en heeft veel behoefte aan fantaseren, het kost u moeite om volwassen te worden en de realiteiten van het leven onder ogen te zien.

  U zoekt ....

  De rest van de uitgebreide beschrijving van uw karakter als sterrenbeeld Vissen leest u voor € 1.30 => Klik hier

  Wil je de info die je bij beroepsastrologen krijgt gaag hebben, dan krijg je die hier compleet voor € 1.30.

  Complete astrologen horoscoop voor 1.30

 • Je volledige Geboorte-
  Horoscoop met tekening en standaardinterpretatie 25-30 pp voor 1.30 Klik hier