Horoscoop Matchhoroscopen helder en to the point: AstroBoot.

gratis astrologie en horoscoop AstroBoot

echte psychologische horoscoop over je karakter, liefde, beroep, relationeel leven.

Horoscoop match. Ook bekende personen hebben een horoscoop: hier vind je een verzameling .

Sterrenbeeld

Gratis complete beschrijving van je sterrenbeeld vind je op gratis Horoscoop Horoscoop zie hier

horoscopen

artikelen over astrologie en horoscopen Wil je als eerste weten welke nieuwe artikelen er zijn op astroboot, click dan hier

De Horoscoop match van AstroBoot gaat veel verder dan de Sterrenbeeld Match. Wie alleen de sterrenbeelden wil vergelijken gaat naar Sterrenbeeld match

Handgemaakte match De Horoscoop match heeft twee bijzondere eigenschappen:
 1. Twee complete Horoscopen worden vergeleken.
 2. Hij wordt met de hand gemaakt.


Voorbeelden

 1. Het Sterrenbeeld Tweelingen en het Sterrenbeeld Leeuw kunnen volgens de astrologische leer goed met elkaar overweg. Wanneer echter in de horoscopen bij voorbeeld de Saturnus in de ene Horoscoop een vierkant-aspect maakt met de zon en /of de maan in de andere, dan wordt dat geen gemakkelijke relatie. Meestal wordt dat zelfs helemaal geen relatie.
 2. Het Sterrenbeeld Tweelingen en het Sterrenbeeld Schorpioen kunnen volgens de astrologische leer niet best met elkaar overweg. Wanneer echter in de horoscopen bij voorbeeld de Maan van de een een driehoek-aspect maakt met Jupiter van de ander, dan wordt dat een relatie met veel lol en voorspoed. Bij een driehoek tussen zon en maan wordt het een perfect huwelijk zelfs.
 3. Contacten tussen Mars en venus laten volgens de astroilogische theorie steeds een sterke sexuele aantrekkingskracht zien. Is echter tegelijk een vierkant met Uranus op venus en of mars aanwezig, dan gaat het om een aan/uit relatie.
Zoeken op Astroboot
Aangepast zoeken

Theorie en praktijk

Tot zover de theorie, nu de praktijk. Hoe weeg je alle factoren tegen elkaar af? Wat is belangrijk, wat niet? Wat in de ene combinatie belangrijk is, is het in de andere niet.

Gelukkig is er buiten de astrologie ook nog zoiets als psychologie en psycho-therapie. Daarin wordt niet alleen theorie gemaakt, maar wordt de theorie ook in de praktijk getoetst en op grond van dat onderzoek bevestigd of bijgesteld.

Een goede horoscoop match gaat uit van de astrologische theorie, maar voegt daar ook nog eens echte mensenkennis aan toe. Daardoor kan een goede horoscoop macth alleen maar met de hand worden gemaakt.

astrologie

Twee mogelijkheden
 1. De verkorte, handgemaakte persoonlijke versie voor slechts 2.60 Klik hier
 2. De complete handgemaakte persoonlijke versie voor 35.=.

  Bestellen via PayPal: je betaalt vooraf
  Je bestelt op een uiterst veilige manier via PayPal, zo kun je desgewenst je creditkaart gebruiken of je eigen Payal rekening. Na betaling volgt het formulier waarop je je geboortegegevens invult. Direct na ontvangst krijg je bevestiging en bericht.
Reactie > From:
> To:
> Subject: Re: My Contact Form
> Date: Tue, 7 Dec 2010 12:25:22 +0100
> Geachte heer Boot,
Dank voor uw extra tijd.Opzienbarend waren uw bevindingen,geen speld tussen te krijgen. Ik zal echt proberen hiermee te leven.