Horoscopen voor 1.30

horoscopen helder en to the point: AstroBoot.

horoscoop Robert Mugabe

psychologische horoscopen over karakter, liefde, beroep, relatie en je ontwikkeling [ voorspellende horoscoop ].

bekende personen

Ook bekende personen hebben een horoscoop: hier vind je een verzameling .

Sterrenbeeld

Het sterrenbeeld van Robert Mugabe luidt: Vissen Sterrenbeelden zie hier

horoscopen

artikelen over astrologie en horoscopen Wil je als eerste weten welke nieuwe artikelen er zijn op astroboot, click dan hier

Horoscopen van AstroBoot: diepgaand, helder en to the point, besprekingen van bekende en beroemde personen

horoscoop van Robert Mugabe

Hij werd geboren op 21-2-1924 in Zwimba in Zimbabwe: tijd onbekend de horoscoop van Robert Mugabe zie je hier

De geboortetijd van Robert Mugabe is niet bekend. Daardoor kan de gewone westerse astrologie geen uitspraak doen over de talenten en het karakter van de man.

Een uitgebreide levensloop van Robert Mugabe vind je op AstroTheme. Probleem is dat de geboortetijd niet bekend is. Dat wil zeggen dat de Westerse Astrologie zo goed als uitgeschakeld is. Is in de horoscoop een specifiek talent te zien dat in verband staat met het harde egoisme en het medogenloze dictatorschap van Robert Mugabe?Wat zegt de horoscoop over Mugabe?

Dit soort horoscopen zonder geboortetijd kunnen wel goed gebruikt worden om te laten zien, wat een van de grote tekorten en nadelen is van de gewone westerse astrologie.

Mugabe valt onder het sterrenbeeld vissen. Dat sterrenbeeld wordt door astrologen doorgaans voorgesteld als de aangever van de volgende karaktereigenschappen:
  1. gevoelig
  2. opofferingsgezind
  3. spiritueel vergevorderd
  4. niet ego-gericht
  5. altruistisch
Astrologen zijn het wel eens over het volgende:

Vissen zijn weinig egogericht. Ze doen eigenlijk weinig voor zichzelf. Ze doen alles voor anderen. Ze offeren soms hun eigen levensweg op om die van anderen te gaan en te verlichten. Vissen is het meest mystieke teken van de dierenriem. Onder de Vissen vinden we veel aanvoelende, psychisch begaafde mensen.

De esoterische astrologie heeft een heel andere opvatting over het teken Vissen. Zo ongeveer het tegendeel van wat de gewone astroloog mag weten. Beter gezegd: de esoterische astrologie heeft een ander fundament waardoor dit soort enorme blunders niet gemaakt kunnen worden. Let dus wel:

In tegenstelling tot wat zogenoemde sceptici beweren over astrologie, ben ik de mening toegedaan dat de fouten die hier aan de orde komen, niet liggen aan de astrologie, maar aan astrologen

Ten aanzien van de gewone astrologie kun je terecht de conclusie trekken dat de basisopvattingen in feite nergens op slaan. In deze horoscoop is het teken vissen zeer sterk aanwezig. Ook de "heersers" over het teken vissen [ Neptunus en Jupiter ] spelen een prominente rol in de horoscoop. Mugabe is een harde zeer ego-gerichte dictator. Hij is op geen enkele manier geinteresseerd in anderen. Zijn mystieke inslag bestaat uit mateloosheid en ervoor zorgen dat zijn hele land geplunderd wordt, zodat hij zijn verjaardag uitbundig kan vieren.

Er is overigens wel een astrologie die wijst op deze harde karaktertrekken van de man. Namelijk de chinese astrologie. Juist die astrologie waar westerse astrologen zo neerbuigend over doen.

Sterrenbeeld Vissen

Andere bekende personen onder het teken waterman en hun horoscopen die op deze wijze worden besproken
  1. Bekende personen
astrologie

Gratis horoscoop
Onder bepaalde voorwaarden, en dan met name als je een link verwijzing opneemt naar de gratis horoscoop van AstroBoot kun je de klasse uitwerking van de psychologische horoscoop gratis krijgen gratis astrologie en horoscoop

Valid XHTML 1.0 Strict