Horoscopen voor 1.30

horoscopen helder en to the point: AstroBoot.

horoscopen

psychologische horoscopen over karakter, liefde, beroep, relatie en je ontwikkeling [ voorspellende horoscoop ].

Horoscoop zelfkennis

De eerste stap naar bewustzijn is zelfkennis. Een van de mogelijkheden is de gewone astrologie, met name dan de gewone horoscoop kennis.

Sterrenbeeld

Je kunt beginnen met de studie van je sterrenbeeld, een onderdeel van de horoscoop. Horoscoop zie hier

horoscopen

artikelen over astrologie en horoscopen Wil je als eerste weten welke nieuwe artikelen er zijn op astroboot, click dan hier

Zoeken op Astroboot
Aangepast zoeken
Horoscopen van AstroBoot: diepgaand, helder en to the point, ook van bekende en beroemde personen

Astrologische horoscopen

Een horoscoop gaat over je karakter, aanleg en talenten. Althans dat zou zo moeten zijn. De theorie daarover werd opgesteld in de 4e eeuw voor Christus. Dat is mooi en prachtig, alleen deze theorie bleek in de loop der tijd van geen kanten te kloppen met hoe een mens nu echt in elkaar zit. De astrologische theorie stamt namelijk uit een een tijd dat er nauwelijks systematische kennis over de mens bestond.

Er werd domweg gesteld dat een mens uit 4 basis elementen bestond en niet meer. Ja wellicht was er ook nog een 5e element, de zogenoemde quitessens: de quinta essentia. Wat dat dan wel was, daar wist en weet niemand een zinnig antwoord op te geven. De oude meesters hielden wel van theorie, maar niet van de praktijk.

Astrologen houden deze traditie op orthodoxe wijze in stand. Hun kennis ligt overal te grabbel en ik begrijp niet goed waarom mensen tientallen tot honderden euro's betalen om deze verouderde en onjuiste informatie tot zich te mogen nemen. Hier kun je ze krijgen voor € 2.60 maar dan wel up to date [ zie het menu links ].

psychologische horoscoop met diepgang

Vanaf 1981 toen mijn boek van Ram tot Vissen verscheen heb ik gewerkt aan een hertaling van de oude stellingen. Veel interpretaties bleken onjuist. En ik heb ze verbeterd, een proces dat nog steeds doorgang vindt. De ins en outs laat ik o.a. zien op de afdeling psychologische astrologie.

astrologie

horoscopen westerse astrologie van AstroBoot
 1. Kinderhoroscoop
 2. Beroepshoroscoop
 3. Liefde horoscoop
 4. Geboorte of karakterhoroscoop
 5. Voorspellende of jaarhoroscoop
 6. Overzicht
 7. Zielshoroscoop
Gratis horoscoop
Onder bepaalde voorwaarden, en dan met name als je een link verwijzing opneemt naar de gratis horoscoop van AstroBoot kun je de klasse uitwerking van de psychologische horoscoop gratis krijgen gratis astrologie en horoscoop


Andere horoscopen
 1. liefde: chinees
 2. Chinese horoscopen
 3. Egyptische
 4. Afrikaanse


Horoscoop match

Wie past bij wie? Je horoscoop geeft een beeld van je, wie past daarbij? de liefdesmeter vind je hier

bespreking astrologie van bekende personen vind je hier

Zelfkennis via online horoscoop interpretaties

Wil je in een snel overzicht over jezelf voor een gering bedrag vraag dan de volgende informatie over jezelf op via het overzicht links bij de horsocopen van 1.30.
 1. Je chinese karakterhoroscoop: een complete karakterhoroscoop met voorspelling voor het lopende jaar
 2. Je complete astrologische geboortehoroscoop
 3. Je naamhoroscoop
 4. Je complete numeroscoop
Met deze 4 horoscoop uitwerkingen kun je een flinke tijd toe en in plaats van honderden Euros, kosten ze je slechts € 5.20 in totaal.

Valid XHTML 1.0 Strict