namen De geheime betekenis van je naam voor € 2 .60 Klik hier

Namen en hun betekenis

Naambetekenis: jongensnamen, meisjesnamen geheim en gewoon

Alle namen hebben twee betekenissen. Een gewone en een geheime. De gewone betekenis van je naam verschilt doorgaans hemelsbreed van de geheime betekenis. Beatrix bij voorbeeld betekent gelukbrengster.

De geheime betekenis van Beatrix zegt het volgende:

Wie goed oplet, ziet dat de geheime betekenis bij de huidige koningin veel sterker spreekt in haar karakter en manier van doen dan de gewone. Alle reden dus om zorgvuldig te zijn met je naam, alle reden om als je je naam wilt veranderen zorgvuldig te werk te gaan.

Naamkunde met een mooi woord onomasiologie maakte onderdeel uit van mijn studie Letteren aan de universiteiten van Leiden, Munster en Freiburg.

Voornamen met betekenis

Kies een letter om je naam te vinden

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

* Je Naamhoroscoop voor 2.60 *

Om het voor iedereen bereikbaar te maken hebben we de naamhoroscoop gemaakt, waarin de geheime betekenis van je naam helder wordt beschreven. Hij kost maar 2.60.

 • Je naamhoroscoop/de geheime betekenis van je naam voor € 2 .60 Klik hier
 • naambetekenis

  betekenis namen

  Je naamhoroscoop: de geheime betekenis van je naam.

  Om het voor iedereen bereikbaar te maken hebben we de naamhoroscoop gemaakt, waarin de geheime betekenis van je naam helder wordt beschreven. Hij kost maar 1.30. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide versie die € 9.50 kost.

   

  Een naam kiezen

  Er zijn twee momenten waarop namen worden gekozen. Bij een geboorte: de ouders kiezen de voornaam, of voornamen van de boreling.

  In normale gevallen kiezen vrouwen dan bij een huwelijk een nieuwe achternaam. Vroeger was dat geen keus, tegenwoordig wel. In veel gevallen gaat een naam een heel leven mee. Je zou zeggen: het kiezen van een naam doe je heel zorgvuldig.

  aandelen beleggen

  beleggingsfonds azie