Tarothoroscoop
Bestel hier je tarothoroscoop: € 25.50=

Wilt u uw tarothoroscoop bestellen dan kan dat hier online op een strikt beveiligde manier via PayPal. U betaalt dan via uw credit card of een ander banknummer. U clickt op "die koop ik" en u wordt doorverbonden met de paypal Service van AstroBoot.tarothoroscoop

de analyse van je geheime karakter via de combinatie van astrologie, tarot en de therapeutische ervaring van Dr Martin Boot

Je tarothoroscoop gaat een hele stap verder dan de bekende astrologische horoscopen. Hij is ook veel kernachtiger en meer to the point. Je hebt wel wat levenservaring nodig om de informatie te kunnen begrijpen en zinvol toe te passen. De tarothoroscoop is door mij uitgevonden via een bijzondere weg. Via de tarothoroscoop kom je in aanraking met de grote geheimen van je leven.

Wat vertelt de tarothoroscoop?

  • Je Levenslijn en de ervaringen die je daarvoor aantrekt
  • Je uiterlijk vertoonde karkter
  • Je geheime karakter
  • Je hartsverlangen: Wat vraagt je hart van je in dit leven?
  • Wat zijn de positieve, de negatieve uitingen van dit alles en hoe breng je harmonie aan in jezelf en je karakter?


Deze onderwerpen krijgen allemaal een aparte behandeling; per onderwerp wordt helder en in nuchtere bewoordingen beschreven wat je horoscoop erover zegt. Wil je het uiterste uit je zelf halen en een heldere kijk krijgen op wat wel en wat niet je mogelijkheden zijn dan is je tarothoroscoop een mooi uitgangspunt om je gedachten te bepalen.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Reacties
Sinds 1980 al volg ik alles wat u doet op het gebied van astrologie. Al uw boeken heb ik gelezen, ik raadpleeg ze nog dagelijks, maar mijn compliment vandaag is bedoeld voor de Tarothoroscoop die ik van u mocht ontvangen. Exact, 100% juist en helder opgeschreven. Dank u wel. In mijn kennissenkring zeg ik altijd : "Boot dat is geen astrologie, dat is buitengewone klasse".

Soorten Horoscopen
Inhoudelijk gezien zijn er 3 soorten horocopen:
  1. De Geboortehoroscoop of Karakterhoroscoop . Deze beschrijft niet wie je bent, maar hoe je optreedt. Het is een speciale vorm van een psychologische test, met informatie die in andere testen niet gegeven kan worden. Ik schreef over dit onderwerp het boek Van Ram tot Vissen en geldt als specialist op dit gebied.
  2. Prognose horoscoop Deze beschrijft niet wat er gebeurt, maar de fasen in je ontwikkeling. Het is een speciale vorm van ontwikkelingspsychologie die concreet kan aangeven in welke fase van ontwikkeling je nu bent en wat je daardoor te wachten staat. Ik schreef over dit onderwerp het boek Astrologie als Levenshulp en geldt als specialist op dit gebied.
  3. De Liefde- of relatiehoroscoop . Hiervan bestaan 2 typen: de interactie-horoscoop: die beschrijft hoe twee of meer mensen op[ elkaar reageren. Wat ze in elkaar oproepen. En de relatiehoroscoop die beschrijft wat de relatie zelf inhoudt. Ik schreef over dit onderwerp het boek Astrologie en Liefde en geldt als specialist op dit gebied.