Horoscopen voor 1.30

Horoscopen helder en to the point: AstroBoot.


De uurhoekastrologie of vragenastrologie

artikelen over Astrology  en horoscopen Wil je als eerste weten welke nieuwe artikelen er zijn op astroboot, click dan hier

Uurhoekastrologie: wat zeggen astrologen erover?

  1. Uurhoekastrologie is de enige vorm van astrologie die onmiddellijk uitsluitsel geeft over alledaagse, zich op het moment voordoende vragen en situaties. Karen Hamaker-Zondag.
  2. Uurhoekastrologie wordt dus vooral gebruikt bij concrete vragen als: Ben ik ziek? Waar is mijn kat gebleven? Krijg ik deze baan? Is deze partner geschikt voor mij? Moet ik deze investering doen? Verhuis ik binnenkort? AsasAstrologen
  3. Ik vind het een prima instrument als ik het kan gebruiken op een paranormaal beurs. Marleen Schollaart, Les Tournesols
  4. Ik heb u weliswaar in vorige afleveringen gezegd dat u vanaf het verschijnen van dit artikel vragen kunt gaan stellen waarop ik een uurhoekhoroscoop kan maken, maar als u dat van plan bent, houdt er dan rekening mee dat het enige tijd kan duren voor u antwoord krijgt, en dat u ook vooraf moet betalen. Marleen Schollaart, Les Tournesols
  5. de waarde van uurhoeken en de houdbaarheidsduur is ook nogal discutabel. Marleen Schollaart, Les Tournesols
  6. ik [vind ] de uitkomst niet zo interessant. Marleen Schollaart, Les Tournesols
Conclusie Met uurhoeksasrtrologie stel je vragen waar het antwoord "ja"of "nee" op is. Geclaimd wordt dat de vraagsteller dan een exact antwoord krijgt. [ ja of nee dus]. Tegelijkertijd wordt gesteld door iemand uit het bestuur van de beroepsvereniging voor astrologen AVN dat de waarde ervan discutabel is, dat je er leuk mee kunt optreden op paranormale beurzen, dat de uitkomst niet ter zake doet, maar dat er wel flink voor moet worden betaald.

Een experiment.

Hoe zit het nu met die door astrologen beoefende vorm van vragenastrologie? Wat is die nu waard? Is het juist wat Schollaart zegt en heeft uurhoekastrologie geen waarde als exacte voorspeller? In 1987 deed ik een experiment dat ik publiceerde in het tijdschrift voor Astrologie in Onderzoek. Ik stel daarin de vraag naar de verkoop van mijn huis en pas exact de regels toe van de uurhoekastrologie. Gedurende het experiment blijkt dat Schollaart volkomen gelijk heeft. Uurhoekastrologie. Deze manier van omgaan met astrologie berust nergens op en is dus een vorm van bedrog en geldklopperij. De bewijzen voor deze stelling kunnen worden gevonden in het artikel onder de link.

Hoe kan het wel?

Nu is mij in de praktijk gebleken dat de horoscoop wel degelijk als orakel kan worden gebruikt. Dat kan echter alleen in een persoonlijke opstelling. Dat wil zeggen: iedereen kan dat alleen maar voor zichzelf doen. Het is vergelijkbaar met dromen uitleggen. Iedereen kan alleeen maar zelf de eigen droom verklaren en begrijpen.

Gratis cursus Wie zo de horoscoop wil gebruiken, kan bij AstroBiot terecht. Hoe dat gaat, wat wel en niet mogelijk is, dat leg ik uit in de gratis cursus praktische astrologie.

Een van de allermooiste kenmerken van deze vorm van sterrenwichelarij is dat hij ook direct vertelt of de vraag geldig is. Dit aspect wordt door veel beoefenaars over het hoofd gezien en/ of verwaarloosd. Toch besteden de oude bronnen waaruit deze manier van wichelen stamt zeer uitgebreid aandacht aan deze vraag. Er is een uitgebreid repertoire van regels voor opgesteld. Die beantwoorden dus de vraag: "Heeft het zin om over de vraag die ik nu stel een horoscoop te trekken?". In veel gevallen is het namelijk helemaal niet zinnig en zijn er veel betere middelen.

In de cursus worden deze regels behandeld.

Als de gebruiker dan zeker weet dat de uurhoek het juiste middel is, dan leg ik verder uit hoe er mee om te gaan. Het is in feite simpel voor iemand die de basis begrippen kent. Wie deze begrippen nog niet kent, kan ze voor een paar euro op AstroBoot leren.

Nog een voorbeeld Wordt Nederland Kampioen voetbal in 2010?

Valid XHTML 1.0 Strict