Hoe werkt astrologie?
Astrologische informatie wordt op 2 manieren gebruikt. De gewone manier: die gaat ervan uit dat alles in de horoscoop staat en dat je dat alleen maar hoeft te ontsleutelen. Zie voor de uitwerking hiervan Horoscoop Duiden
 
image

Wat is astrologie?
Om de werking te snappen moet eerst worden vastgesteld wat het is. In drie zinnen samengevat:

Astrologie geeft de inhoudelijke kant weer van de kosmische processen die samenhangen met de plaats en de positie van de mensheid en de mens in het heelal.

Het is de alomvattende kosmologie en geeft de ontwikkeling en de functie weer van met name de mens in het hele proces.

Astrologie geeft concrete aanwijzingen over hoe iemand de regie over het leven in eigen hand kan nemen en houden.

In tegenstellling tot de gewone wetenschap houdt deze zich bezig met kwaliteit en inhoud; geeft informatie en berust op extreem krachtige concepten. De gewone wetenschap houdt zich bezig met kwantiteit en vorm , geeft informatie en berust op doorgaans dubieuze concepten.

 
image

Werking
Nu is in een klap duidelijk hoe het werkt. Net als alle informatie beinvloedt het iemands denken. Hoe iemand denkt bepaalt hoe iemand leeft. Anders gezegd: We creeren onszelf door wat we denken.

Dit is de reden dat ik aangeef dat de informatie die u hier krijgt uw leven zal veranderen. 
image

Voorbeelden

Iemand leest intensief dagelijks de bijbel. Zonder enige twijfel heeft dat een sterke invloed op de manier van denken en later de manier van leven van die persoon.

Iemand krijgt 20 jaar lang eens per week te horen: "Jij bent voorbestemd om in de hel te branden." Zou dat iemands manier van leven beinvloeden? Zelfs als er geen dubbel blind experiment mee kan worden gedaan?

Iemand krijgt bij zijn jarenlange studies te horen dat iets waar is als de grootste groep deelnemers vindt dat dat zo is. Dat statistiek dus bepaalt of iets waar is. Zou dat iemands kijk op het leven beinvloeden?

Iemand krijgt via 40 jaar ervaring steeds de constatering: Niemand houdt van mij. Zou dat iemands leven beinvloeden? Ook al gaat het hier maar over een persoon en is er dus geen statistische relevantie?


 
image

Consult

In dit spectrum "werkt" astrologie en geeft informatie over de manier van iemands denken die het leven beinvloedt. Naast de informatie geeft astrologie ook aanwijzingen hoe de manier van denken zo te veranderen dat er een zinvoller leven door ontstaat.

Daarnaast geeft de horoscoop trefzekere informatie over de doorgangsfasen in iemands leven.

Zo werkt astrologie dus.

Consulten vinden bij voorkeur schriftelijk plaats. Bij hoge uitzondering is een face tot face consult mogelijk.
 
image