Dr. Martin Boot en Astrologie

Wie is Dr. Martin Boot?.
 
image Het dragende thema in mijn leven is vanaf het allereerste begin de vraag naar het functioneren van de ziel. in mijn hele levensloop heb ik nooit concessies gedaan die me ten einde zouden afbrengen van het antwoord op deze vraag.

Op het gebied van astrologie ben ik vooral bekend van het boek Van Ram tot Vissen. Dat is echter slechts het topje van de ijsberg als het in mijn geval om astrologie gaat. Van Ram tot Vissen is een boek met psycho-sociale interpretaties van de horoscoopstanden.

Daarnaast heb ik een veel verdergaande vorm van astrologie beoefenen ontwikkeld. Hierin gebruik ik net als in al mijn werk kennisgebieden die veel verder gaan dan de gangbare astrologie. Deze kennisgebieden worden ook wel aangeduid met de term "esoterie". De reden waarom de door mij beoefende vorm van astrologie afwijkt van de gangbare, en de basis van mijn kritiek daarop komt vanuit de combinatie van de esoterie met mijn wetenschappelijke scholing. Ik beschouw me dan ook als esotericus, niet als astroloog.
Voor een persoonlijkheidsschets anders dan uit de astrologie : zie hier wat een wetenschappelijk verantwoorde test zegt over Dr Martin Boot