Afrikaanse astrologie


De horoscoop + sterrenbeeld in liefde, harmonie en zelfontplooiing.


Afrikaanse sterrenbeelden
De Afrikaanse astrologie is net als de westerse gebaseerd op de omloop van de zon. Daarom zijn er ook 12 sterrenbeelden en net als in de westerse astrologie bestaat er een hele horoscoop die op deze 12 beelden is gebaseerd. Alleen: deze unieke afrikaanse horoscoop vind je maar op een plaats, namelijk hier. Je kunt als je belangstelling hebt voor je complete afrikaanse horoscoop navraag bij me doen.

Maar eerst en vooral kun je kennismaken met je Afrikaanse sterrenbeeld.

 • Betekenis 1: karakter en Relatie

  1. 4 januari - 3 februari: De Apebroodboom
  2. De centrale begrippen in het karakter van de ApeBroodBoom luiden: Vrijheid, beachtzaamheid, opportunisme, diplomatie en bezorgdheid. Vraag de uitgebreidew karakterbeschdijving op via de Paypalknop verderop deze pagina..
   r
  3. 4 februari - 5 maart: De Weelde van Amber en Zilver
  4. De centrale begrippen in het karakter van Amber en Zilver luiden: Vrijheid, creativiteit, visie, opwinding, inspiratie. Vraag de uitgebreidew karakterbeschdijving op via de Paypalknop verderop deze pagina..
   r
  5. 6 maart - 4 april : De Familie
  6. De centrale begrippen in het karakter van de Familie luiden:intensiteit, warmte, gaven, realiteitszin Vraag de uitgebreidew karakterbeschdijving op via de Paypalknop verderop deze pagina..
   r
  7. 5 april - 4 mei : Kleine Dienstverlening aan de Buurt
  8. De centrale begrippen in het karakter van de Kleine Dienstverlening aan de Buurt luiden: een logische geest en een actieve fantasie met een neiging tot een orthodoxe en conventionele manier van leven Vraag de uitgebreidew karakterbeschdijving op via de Paypalknop verderop deze pagina..
   r
  9. 5 mei - 4 juni : De Markt
  10. De centrale begrippen in het karakter van de Markt luiden: kalmte, succes, optimisme, angst door problemen met veiligheid. Vraag de uitgebreidew karakterbeschdijving op via de Paypalknop verderop deze pagina..
   r
  11. 5 juni - 4 juli: De Voorouder
  12. De centrale begrippen in het karakter van de Voorouder luiden: grootste plannen, leiding geven, denken, zelfkennis Vraag de uitgebreidew karakterbeschdijving op via de Paypalknop verderop deze pagina..
   r
  13. 5 juli - 4 augustus : De Rechter
  14. De centrale begrippen in het karakter van de rechter luiden: Beslissing, evenwicht, spiritualiteit, wijsheid. Vraag de uitgebreidew karakterbeschdijving op via de Paypalknop verderop deze pagina..
   r
  15. 5 augustus - 3 september : De Colanoot
  16. De centrale begrippen in het karakter van de Colanoot luiden: De eerste en de beste zijn, energiek, charme, jeugdig enthousiasme. Vraag de uitgebreidew karakterbeschdijving op via de Paypalknop verderop deze pagina..
   r
  17. 4 september - 3 oktober : De Reiziger
  18. De centrale begrippen in het karakter van de Reiziger luiden: Een heen en weer geslingerd worden tussen twijfel en vastberadenheid. In het beste geval is de Reiziger een boodschapper van de Goden. Vraag de uitgebreidew karakterbeschdijving op via de Paypalknop verderop deze pagina..
   r
  19. 4 oktober - 3 november : De Afstand
  20. De centrale begrippen in het karakter van de afstand luiden: passie, besluiteloosheid, dromer, alles of niets. Vraag de uitgebreidew karakterbeschdijving op via de Paypalknop verderop deze pagina..
   r
  21. 4 november - 3 december : Het Kind van het Woord
  22. De centrale begrippen in het karakter van Het Kind van het Woord luiden: vitaliteit, levenslust, exuberantie, illusie. Vraag de uitgebreidew karakterbeschdijving op via de Paypalknop verderop deze pagina..
   r
  23. 4 december - 3 januari : De Oogst
   in de Graanschuur
  24. De centrale begrippen in het karakter van de Oogst in de Graanschuur luiden: vreugde, een gelukkige hand, dynamiek Vraag de uitgebreidew karakterbeschdijving op via de Paypalknop verderop deze pagina..
   r


  Betekenis met partnerkeus opvragen

  Vraag de betekenis op voor E 5,= via de Paypalknop.

  Welk Sterrenbeeld/td>
  Vanwaar die agressie tegen astrologie?


  Het moge duidelijk zijn hoe het komt dat er geen astrologische informatie mag worden doorgegeven volgens sommigen. Volgens velen als je in bepaalde kringen verkeert. Iedereen weet namelijk hoe krachtige concepten werken. En hoe bedreigend het kan zijn als je je kijk op de wereld, je eigen persoon en je leven moet veranderen.  Astrologie Professioneel, want wetenschappelijk onderbouwd

  Dr Martin Boot dus. Home