Horoscopen voor 1.30

Horoscopen helder en to the point: AstroBoot.


Voor een afbeelding van de Zodiak . zie hier.

Aspect patronen. is een onderdeel van horoscoop patronen . Ze willen in een oogopslag een samenvatting geven van de belangrijkste thema's in een horoscoop. Het is een verdere uitwerking van de gedachten van Marc Edmund Jones door Bruno Huber

Kleuren

Huber kende aan de afzonderlijke aspecten kleuren toe. Als volgt:
 1. Rood: conjunctie (0), oppositie (180) en vierkant (90):genoedm strijd- of energie-aspecten.
 2. Blauw: sextiel (60) en driehoek (120) : genoemd harmonische of vloeiende aspecten.
 3. Groen: half-sextiel (30) en inconjunct (150): genoemd prikkel of groei-aspecten.


Patronen

Per hoofdcategorie { blauw, rood, groen] onderscheidt Huber veraschillende aspectpatronen of constellaties. Als volgt:

Rode aspectpatronen
 1. Het stellium. Meer dan drie planeten bevinden zich in eenzelfde teken of huis, terwijl de maximale tussenruimte tussen twee planeten + 6 graden bedraagt. Voorbeeld
  Aspect patroon Stellium
  Volgens Huber duidt het stellium op de volgende karakterkenmerken: doelgerichtheid, kracht en genialiteit en eenzijdigheid. Een andere manier van ernaar kijken luidt: Sterke concentratie van de energie en doelgerichte actie op zaken die samenhangen met huis en teken waarin het patroon gevonden wordt; bij gevorderde personen gaat het samen met een grote mate van zelfkennis. concrete interpretati e van een stellium Wat een stellium concreet inhoudt wordt in de literatuur niet vermeld. .
 2. Het T-Vierkant [ t-square ]: 3 planeten waarvan er 2 een vierkant vormen op de derde, de twee vormen een oppositie.
  T-Vierkant astrologie T-Square Voorbeeld Horoscoop Martha Steward: click hier

  Interpretatie van een T-square

  . Volgens de astrologische formules interpreteert men het t-vierkant als volgt: Er moet een evenwicht gevonden worden tussen de psychische centra die worden aangeduid door de planeten in oppositie. De weg naar dit evenwicht ligt in de ervaringen die worden opgedaan en verwerkt ten aanzien van het psychische centrum dat wordt aangeduid door de planeet die de vierkanten krijgt toebedeeld. Wat dat concreet inhoudt wordt in de literatuur niet vermeld.
 3. aspect patronen Groot Kruis, MolenVoorbeeld Horoscoop Rilke: click hier

  Het groot kruis is net als het t-vierkant niet bedacht door Huber, maar algemeen gebruikt in de astrologische literatuur. Volgens de astrologische formules interpreteert men het groot vierkant als volgt: De persoon in kwestie staat onder constante, creatieve druk. De kunst is de energie en constante spanning gericht te gebruiken. Wat dat concreet inhoudt wordt in de literatuur niet vermeld. Huber noemde dit aspect patroon ook de molen.

Valid XHTML 1.0 Strict