Astrologie als gids

Astrologie: uw gids naar geluk
via de online cursus / opleiding van AstroBoot

Welkom bij Astro-Gids. Uw gids naar inzicht, liefde en geluk.

Astrologie is een van de hulpmiddelen bij het verwerven van zelfkennis en zelfkennis is de grondslag van alle kennis inzicht en geluk. Of beter gezegd innerlijke harmonie. Liefde en geluk vindt u niet ergens ver weg in het heelal en zelfkennis wordt u niet aangereikt door een ander dan uw eigen levensgids. Astrologie is een van zijn gezichten.

Uw Geboortehoroscoop als bron van nieuwe creativiteit en inspiratie.

In de basis cursus astrologie leert u welke geheimen uw geboortehoroscoop over u bevat. U zult aspecten van uzelf ontdekken waar u geen vermoeden van had. Maar meer nog u leert ermee omgaan in het leven van alledag. Spelenderwijs leert u dan ook de mensen om u heen met een andere blik zien.

Uw leven zal veel rijker worden en u zult diepgaand veranderen. Uw gids heeft uitsluitend het beste met u voor: leer zijn boodschap verstaan en u wordt een ander mens.

Wilt u doordringen in uzelf en zo uw leven op een hoger plan brengen?

U leert de kern van de astrologie en die is heel elegant en simpel. Dan leert u uw horoscoop stapje voor stapje begrijpen en doorgronden, zowel karakterologisch als ontwikkelings-pyschologisch, relationeel en op zakelijk en beroepsgebied.Liever andere opvattingen dan de mijne: click op de afbeelding

Geen standaard-cursus en alles gaat in uw eigen tempo en tijd

Dit is geen standaard-opleiding of cursus, maar geeft een nieuwe, praktische en frisse kijk op astrologie. Uw docent heeft behalve een uitmuntende kennis van de astrologie die blijkt uit zijn publicaties ook een eerste graads onderwijsbevoegdheid en een jarenlange onderwijservaring op het hoogste niveau. Daarnaast ontwierp hij de esoterische psychotherapie en schreef daarover 2 boeken.

Kunt u het beter wensen? Cursus Astrologie [basis]

Wat staat over dit onderwerp nog meer op AstroBoot: typ je zoekwoord of zin in en je weet het.
Google
 
Zoek op AstroBoot www.astroboot.com

Psychologische Astrologie Betrouwbare Horoscoop Horoscopen voor 1.30Sitemap