Horoscopen voor 1.30

Horoscopen helder en to the point: AstroBoot.

Astrologie en vrije wil

de astrologen horoscoop sluit een vrije wil uit

Horoscoop en vrije wil

De eerste stap naar bewustzijn. Een van de mogelijkheden is de gewone astrologie, met name dan de gewone horoscoop kennis.

Sterrenbeeld

Je kunt beginnen met de studie van je sterrenbeeld, een onderdeel van de horoscoop. Sterrenbeeld zie hier

astrologie en vrije wil

artikelen over astrologie en horoscopen Wil je als eerste weten welke nieuwe artikelen er zijn op astroboot, click dan hier

Astrologie en vrije wilwat zeggen astrologen?

Citaat

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeftastrologie Astrologen hebben de volgende vooronderstellingen, zoals ook blijkt uit het gegeven citaat. Astrologen beginnen hun rapporten of horoscopen altijd met een tekst als deze.

Wat staat er dan in een gewoon horoscoop rapport te lezen?Citaat uit een horoscoop van een beroemde astroloog

 1. In de kern bent u intellectueel, terwijl de rest van uw persoonlijkheid nogal gepassioneerd is ingesteld. Innerlijk bent u intelligent en dynamisch, uw geest is actief. Uw scherpe intellect is uit op theorieën en ideeën en mentale veronderstellingen.


 2. Naar buiten toe bent u eerlijk en, tenzij gedwongen door omstandigheden, absoluut recht door zee. U komt over als een begeesterd mens. U bent bijzonder geïnteresseerd in filosofie en religie en ontwikkelt graag uw zinvolle ideeën en plannen.


 3. De Zon belooft met deze stand succes, aanzien en status in uw volwassen bestaan. Maatschappelijk gezien bent u een vitaal, trots en krachtig persoon. U hebt de behoefte om in het openbaar te laten zien wie u bent en wat u kunt en uw energieke vertrouwen slaat vaak over op anderen. U bent geboren met aangenaam fysiek en moreel erfgoed en u mag steun verwachten van meerdere belangrijke mensen, waardoor u de kans krijgt om op te klimmen in het leven.


alles ligt vast: apodictische toon

Je zou na de inleiding over potentie en vrije wil als lezer nu een tekst verwachten waarin dan ook mogelijkheden getoond worden waar de lezer dan "vrij" uit kan kiezen.

En wat krijg je voorgeschoteld? Een tekst in stellige toon: jij bent dit, jij doet dat, jij kunt het beste dit, jij moet dat, anderen zeggen dit of dat van je ... etc. Dat wil zeggen In een gewone horoscoop worden geen mogelijkheden opgesomd, alleen vaste interpretaties gegeven.

Wat erger is: de harteloosheid van astrologen
De horoscoop die met zoveel stelligheid het nodige beweert, zou je toewijzen aan een geslaagde intellectueel. Het is echter een horoscoop van een verstandelijk gehandicapte persoon. Hoezo: scherp intellect ... gezegend met aangenaaam ... erfgoed. En wat zegt een astroloog nu keihard: Jij hebt vrijwillig gekozen om verstandelijk gehandicapt te zijn, wij astrologen weten wel beter, je gebruikt je potentie niet en dat doe je uit vrije wil.

Let wel, ik geef hier niet de tekst weer van een amateuristische astroloog, maar van iemand die tientallen boeken over astrologie heeft geschreven en daar flinke oplagen mee heeft behaald. Ook andere beroemde astrologen zouden dezelfde interpretatie bij deze standen geven , wellicht met wat andere woorden, maar de inhoud zou op hetzelfde neerkomen.

Conclusie
De theorie over vrije wil die astrologen hanteren is niet de juiste, hij is alleen maar bedoeld om de verantwoordelijkheid voor foute horoscoop interpretaties bij de horoscoop-bezitter neer te leggen.

Welke opvatting over de vrije wil wel bij astrologie past, behandel ik op astrologie en vrije wil op de esoterie afdeling van AstroBoot

 • interpreteer je geboortehoroscoop
 • Wil je in een snel overzicht over jezelf voor een gering bedrag vraag dan de volgende informatie over jezelf op via het overzicht links bij de horoscopen van 1.30.
  1. Je chinese karakterhoroscoop: een complete karakterhoroscoop met voorspelling voor het lopende jaar
  2. Je complete astrologische geboortehoroscoop
  3. Je naamhoroscoop
  4. Je complete numeroscoop
  Met deze 4 horoscoop uitwerkingen kun je een flinke tijd toe en in plaats van honderden Euros, kosten ze je slechts € 5.20 in totaal.

  Valid XHTML 1.0 Strict