chinese horoscoop berekenen Chinese jaarhoroscoop berekenen kun je beter bekijken met een browser die web standards, ondersteunt, dan ziet je horoscoop er even wat mooier uit. Normaal is een daghoroscoop een willkeurig gekozen tekst die dus met astrologie of horoscoopstanden weinig uitstaande heeft. In ons geval is dat anders omdat we ons wel richten op astrologie en de specifieke energie van een bepaalde dag. Daarom ook zie je de dagen apart genoemd.

chinese horoscoop


Chinese jaarhoroscoop AstroBootdaghoroscoop Chinese jaarhoroscoop Voorspellingen 2011 Jaar van de Metaal Kat / Konijn

Volgens de Chinese astrologie begint op 14 februari 2011 het Jaar van de Kat / Konijn. De chinese dierenriemtekens kennen 5 varianten: ze moeten worden verbonden met het element dat bij het jaar hoort: In dit geval is dat het chinese element metaal [ of goud ]. Al naar gelang de mate van gevorderdheid van de persoon in kwestie.

Om een indruk te hebben wat de voorspellingen 2011 volgens de chinese astrologie moet je teruggaan naar 1998. Het was een jaar waarin forse fluctuaties plaats voden op de effecten beurs. Het laatste Kat / Konijn metaal jaar was 1950. Daar begon de periode van de 50-er jaren. De grote opbouw na de tweede wereldoorlog die zijn hoogtepunt vond in dat andre metaaljaar 1941, de slang /metaal.

Hier vind je een betaalbare uitwerkingen van de chinese horoscoop die je geheime karakter. Daarnaast werk ik aan de chinese beschrijving van je beroepsleven en je liefdesleven. Vooral die twee laatste beschrijvingen zijn nieuw en zul je nergens anders vinden.


Je chinese karakterhoroscoop kort en krachtig met voorspelling voor € 1.30 Klik hier


 • Wat zegt je westerse horoscoop?
 • Wil je weten wat jouw sterrenbeeld zegt over hoe jij bent in de liefde? Klik hier voor € 1.30


 • Voor je chinese liefdeshoroscoop zie het menu rechts

 • Alles weten van je relatie voor € 2.60? Klik hier • Hoe werkt deze site?

  De hoofdonderwerpen vind je
  in het mosgroene menu hierboven. Het menu hier
  geeft je de mogelijkheid om verder te lezen over onderwerpen die deze pagina zelf betreffen.
  Bereken je Chinese horoscoop
  Jouw teken in 2011 : Weet je niet wat jouw teken is? Bereken het hier.

  Voer je geboortegegevens in en druk op de knop "bereken", dan kijg je je chinese sterrenbeeld, ook jaardier of maandier genoemd en je element te zien.

  Je Chinese Horoscoop/ Sterrenbeeld luidt:

  Je chinese jaarhoroscoop

  RAT

  De rat kan een jaar verwachten dat meer in het teken staat van plannen maken dan van resultaten boeken. Het jaar van het Varken is voor de Rat een jaar om te rusten, bij te komen van geleden verliezen, en misschien zelfs om een beetje de bloemetjes buiten te zetten. In ieder geval doet de rat er goed aan om energie op te bouwen voor het nieuwe jaar, dat begint op 6 februari 2011, wat ook het begin zal zijn van een nieuwe cyclus.

  Voor diepgaande en uitgebreide voorspelling € 1.30 Klik hier

  OS

  De os kan veel drukte rond huis en werk verwachten. De Kat / Konijn wordt gestimuleerd door extra werk en zal daar van profiteren. Aan nieuwe kansen en nieuwe contacten geen gebrek in dit jaar van het Varken. En die kansen zullen ook meestal goed uitpakken. Grote problemen liggen niet in de lijn van de verwachting. De Kat / Konijn zou af en toe even moeten stoppen met werken en wat tijd vrij moeten maken voor plezier en romantiek.

  Voor diepgaande en uitgebreide voorspelling € 1.30 Klik hier

  Kat / Konijn

  Je geluk dat je in het jaar van de Hond had, zal zich dit jaar voortzetten. In het jaar van het Varken is het goed zaken doen. De invloed van het Varken brengt de Kat / Konijn plezier in de goede dingen van het leven. Maar de Kat / Konijn doet er goed aan op te letten niet te veel geld uit te geven of te overdrijven. Denk na voor je wat doet en vermijd spontane acties, ook op romantisch gebied.

  Voor diepgaande en uitgebreide voorspelling € 1.30 Klik hier

  KONIJN

  Het Konijn kan goed overweg met zowel het Varken als het Schaap. Mede hierdoor zal het voor het Konijn een goed jaar worden. Het Konijn zal genieten van de goede tijden, de emotionele geborgenheid en voldoening op sociaal gebied. Het maakt het Konijn wat minder gestresst en lichtgeraakt. Een goed jaar om aan trouwen of kinderen te denken. Verwacht niet te veel succes op het gebied van zaken. Het Konijn is dit jaar meer met andere, leuke dingen bezig.

  Voor diepgaande en uitgebreide voorspelling € 1.30 Klik hier

  DRAAK

  Het leven van de Draak wordt iets rustiger na de uitdagingen die het Jaar van de Hond hem voorzette. Het nieuwe jaar van het Varken wordt een goed jaar om te reizen, te ontspannen en plezier te hebben. Maar let goed op de financie├źn en leeft niet op te grote voet. Het werk kan de Draak saai vinden en hem zelfs frustreren. Pas in het Jaar van de Kat / Konijn dat op 6 februari 2011 begint, zullen op dat gebied verbeteringen optreden.

  Voor diepgaande en uitgebreide voorspelling € 1.30 Klik hier

  SLANG

  Slang en Varken zijn tegenovergestelde tekens. Hierdoor zal het Jaar van het Varken de Slang weinig kansen en vernieuwingen bieden. Het beste is het dan ook als de Slang dit jaar een beetje gaat relaxen. Vermijd conflicten en rechtszaken, die waarschijnlijk niet in je voordeel zullen eindigen. De vooruitzichten voor het Jaar van de Kat / Konijn in 2011 en het jaar van de Kat / Konijn in 2011 zullen betere kansen bieden.

  Voor diepgaande en uitgebreide voorspelling € 1.30 Klik hier

  PAARD

  Het Paard en het Varken liggen elkaar niet echt, ze zijn te verschillend. In het Jaar van het Varken kan het onafhankelijke Paard dan ook wat moeilijkheden verwachten. Moeilijkheden met collega's en misverstanden in de communicatie kunnen het succes van het paard in de weg staan. Verder moet het Paard opletten niet te veel geld uit te geven aan onzinnige en luxueuze spulletjes.

  Voor diepgaande en uitgebreide voorspelling € 1.30 Klik hier

  Voor de jaarhoroscoop van de andere tekens zie Andere Dierenriemtekens.

  Het is dus niet zo dat de chinese astrologie zegt dat alle mensen die in hetzelfde jaar geboren zijn, hetzelfde karakter hebben. de achtergronden van de chinese astrologie worden hier uitgebreid besproken