Home
 
Elementen
 
Ascendant
 
Berekenen
 
Yin Yang
 
Liefdeshoroscoop
 
Karakter
 
Beroep
 
Planeten
 
 
Achtergronden
 
Sterrenbeelden
 
Horoscoop bestellen
 
Naar AstroBoot
Image
- Liefde en relatie in de chinese astrologie -

Chinese liefdeshoroscoop door Dr Martin Boot

Deze horoscoop vormt een welkome aanvulling op de liefdeshoroscoop uit de westerse astrologie. Hij berust op de zogenoemde maanhuizen, dat zijn 28 sterrenbeelden, maar wat nog belangrijker is op een doortimmerde levensfilosofie, op diepe wijsheid.

Een zeer welkome aanvulling is de uitwerking van alle maandieren op het gebied van het gevoelsleven. Een van de grote verschillen dat er verschil wordt gemaakt tussen mannen en vrouwen. Op dit punt is de chinese astrologie zonder meer superieur aan de westerse die compleet op de mannelijke energie is gericht.

Bereken je Chinese horoscoop

Van de 28 maandieren werk ik hier de 12 hoofdbeelden uit. Iedereen valt onder een van deze dieren.

Voer je geboortegegevens in en druk op de knop "bereken", dan kijg je je chinese sterrenbeeld, ook jaardier of maandier genoemd en je element te zien.

Je Chinese Horoscoop/ Sterrenbeeld luidt:


 

Liefde van de dieren uitgebreid voor € 15,=

Uitgebreide partnerhoroscoop.
image

In de uitgebreide uitwerking wordt behalve je gevoelsleven nog het volgende behandeld:

  • Je beeld als man
  • Je beeld als vrouw
  • Liefde en sexualiteit
  • Het type partner dat het beste past

Rat
De Rat is het elfde teken van de 28, hij staat in het zogenoemde "noordelijk paleis" en de chinese naam luidt hsu [= Leegte].

Gevoelsleven

U bent een buitengewoon leergierig persoontje dat snel en verstandig reageert. U gaat gemakkelijk met mensen om ...

Is Rat je beeld en wil je daarvan een uitgebreide beschrijving lezen, bestel hem dan via de Paypal knop. Bij "geef product aan", vul je in Rat Liefde.

Geef product aan

Os/ Buffel
De Os is het negende teken van de 28 Chinese gesternten, hij staat in het zogenoemde "noordelijk paleis" en de chinese naam luidt niu of chchien niu [= osse- of koedrijver].

Gevoelsleven

U bent doelbewust, behoudend, doorgaans goedgehumeurd, geduldig en hebt een groot uithoudingsvermogen. Na gedane arbeid wilt u goed rusten en u ziet het graag

...

Is OS je beeld en wil je daarvan een uitgebreide beschrijving lezen, bestel hem dan via de Paypal knop. Bij "geef product aan", vul je in OS Liefde.

Geef product aan

Tijger
De Tijger is het zesde teken van de 28 Chinese gesternten, hij staat in het zogenoemde "oostelijk paleis" en de chinese naam luidt wei [= staart].

Gevoelsleven

U heeft sterke sympathieen en antipathieen tegenover mensen, plaatsen en denkbeelden. U uit dit met een van hartelijkheid en optimisme getuigende charme, die u voor de een ....

Is Tijger je beeld en wil je daarvan een uitgebreide beschrijving lezen, bestel hem dan via de Paypal knop. Bij "geef product aan", vul je in Tijger Liefde.

Geef product aan

Kat/ Konijn
Het Konijn is het vierde teken van de 28 Chinese gesternten, hij staat in het zogenoemde "oostelijk paleis" en de chinese naam luidt fang [= kamer].

Gevoelsleven

U bent vlug van begrip, onderhoudend en voor de schijn altijd bereid, iets nieuws aan te pakken. U bent nieuwsgierig en u bent er zeer op bedacht om een goede, vlotte indruk op anderen te maken. U bent ....

Bestellen? zie de Paypalknop onder aan deze pagina.

Draak
De Draak is het tweede teken van de 28 Chinese gesternten, hij staat in het zogenoemde "oostelijk paleis" en de chinese naam luidt khang [= hals].

Gevoelsleven

U staat altijd voorop met uw krachtige persoonlijkheid , maar heeft veel behoefte aan afwisseling. U stort zich in de strijd, houdt even in om op adem te komen, en holt dan weer naar het volgende avontuur. U treedt het leven ....

Bestellen? zie de Paypalknop onder aan deze pagina.

Slang
De Slang is het 27e teken van de 28 Chinese gesternten, hij staat in het zogenoemde "zuidelijk paleis" en de chinese naam luidt i [= de vleugels van een vogel ].

Gevoelsleven

U bent gesloten, wilskrachtig, achterdochtig en in staat tot diepe en toegewijde liefde wanneer u de juiste persoon ontmoet. Zonder twijfel u bent de meest gecompliceerde, maar ook meest fascinerende ....

Bestellen? zie de Paypalknop onder aan deze pagina.

Paard
Het Paard is het 25e teken van de 28 Chinese gesternten, hij staat in het zogenoemde "zuidelijk paleis" en de chinese naam luidt hsing [= de ster of de zeven sterren].

Gevoelsleven

U wilt uw leven in eigen hand houden. Uw intuitie, uw levensinstelling, uw stemmingen en de manier waarop u die de baas blijft, alles wijst daarop. U bent er ook gek op ....

Bestellen? zie de Paypalknop onder aan deze pagina.

Schaap
Het Schaap is het 23e teken van de 28 Chinese gesternten, hij staat in het zogenoemde "zuidelijk paleis" en de chinese naam luidt kuei [= spoken, vervoermiddel voor spoken].

Gevoelsleven

U heeft een eigen persoonlijkheid en zoekt de kern van de dingen volgens de horoscoop; u laat zich niet door uw fantasie meeslepen: uw verstand staat voorop. Doorzettingsvermogen is niet uw sterkste kant, dus een toppositie ...

Bestellen? zie de Paypalknop onder aan deze pagina.

Aap
De Aap is het 20e teken van de 28 Chinese gesternten, hij staat in het zogenoemde "westelijk paleis" en de chinese naam luidt tsui [= lippen, schildpad].

Gevoelsleven

U beschikt over een uitbundige, stralende persoonlijkheid volgens de chinese astrologie, bent daardoor geschikt om het middelpunt te zijn, ja, u heeft een behoefte om te stralen en in het middelpunt te staan. U zou er goed aan doen, af en toe te beseffen dat ....

Bestellen? zie de Paypalknop onder aan deze pagina.

Haan
De Haan is het achttiende teken van de 28 Chinese gesternten, hij staat in het zogenoemde "westelijk paleis" en de chinese naam luidt mao [= sterrenkaart van de Pleiaden].

Gevoelsleven

Uw sexuele gevoelens zijn zeer sterk en u heeft ook beslist een partner nodig die daarbij past. U zit boordevol energie en bent ook in staat bij tijd en wijlen uw sexuele energie ook op iets anders te richten. Met name op ....

Bestellen? zie de Paypalknop onder aan deze pagina.

Hond
De Hond is het zestiende teken van de 28 Chinese gesternten, hij staat in het zogenoemde "westelijk paleis" en de chinese naam luidt lou [= touw ].

Gevoelsleven

Als u wordt uitgedaagd, zal iedereen merken dat men terdege rekening met u moet houden. Uw gemoedsrust berust op oude waarden en waarheden, als iemand het waagt die in twijfel te trekken, begeeft uw gemoedrust het volgens de chinese astrologie. U zult zich in gemoede afvragen of ...

Bestellen? zie de Paypalknop onder aan deze pagina.

Zwijn/Varken
Het Zwijn is het dertiende teken van de 28 Chinese gesternten, hij staat in het zogenoemde "noordelijk paleis" en de chinese naam luidt shih [= huis of kamp].

Gevoelsleven

U zit vol tegenstrijdigheden. Bent u geinteresseerd dan ontwikkelt u een enorme energie, maar als u zich verveelt of teveel met uzelf bezig bent, dan bent u slorig en lui. Dat geldt ook voor uw omgang met anderen: is er iets in een ander dat ook maar enigszins boeit, dan toont u zich geinspireerd. Dat geldt zeker als de ander uw ....

Bestellen? zie de Paypalknop onder aan deze pagina.


 


 

Chinese liefdeshoroscoop bestellen

Belangrijke aanvulling op de westerse astrologie.
image

Je bestelt via de Payal knop. Vul bij "geef product aan", je chinese maandier en liefde in. Zodra je gegevens binnen zijn werk ik je liefdeshoroscoop uit en stuur hem op of neem contact met je op wanneer ik onvoldoende gegevens van je heb.

Geef product aan

Hier vind je een betaalbare uitwerkingen van de chinese horoscoop die je geheime karakter. Daarnaast werk ik aan de chinese beschrijving van je beroepsleven en je liefdesleven. Vooral die twee laatste beschrijvingen zijn nieuw en zul je nergens anders vinden.


 Dr. Martin Boot

Acher de Hor 4
9394 TN Lieveren
Telefoon: 050 5010734
Voor vragen en contact click hier