Liefdeshoroscoop wanneer vind je de partner die bij je past


Wie past bij jou en wanneer komt deze partner op je weg?

Wat vertelt de Liefdeshoroscoop?

  1. Welke eigenschappen de partner heeft die je aantrekt
  2. Hoe je het best omgaat met je partner
  3. Wanneer deze partner op je weg komt
  4. Hoe je jezelf verhindert, je partner te vinden en toe te laten.


Deze onderwerpen krijgen allemaal een aparte behandeling. Per onderwerp wordt helder en in nuchtere bewoordingen beschreven wat je horoscoop erover zegt.

Wil je het uiterste uit je zelf halen en een heldere kijk krijgen op wat wel en wat niet je mogelijkheden zijn dan is je Liefdeshoroscoop een mooi uitgangspunt om je gedachten te bepalen.Reacties
Sinds 1980 al volg ik alles wat u doet op het gebied van astrologie. Al uw boeken heb ik gelezen, ik raadpleeg ze nog dagelijks, maar mijn compliment vandaag is bedoeld voor de Liefdeshoroscoop die ik van u mocht ontvangen. Exact, 100% juist en helder opgeschreven. Dank u wel. In mijn kennissenkring zeg ik altijd : "Boot dat is geen astrologie, dat is buitengewone klasse".

Andere Horoscopen
Inhoudelijk gezien zijn er 3 soorten horocopen:
  1. De Geboortehoroscoop of Karakterhoroscoop . Deze beschrijft niet wie je bent, maar hoe je optreedt. Het is een speciale vorm van een psychologische test, met informatie die in andere testen niet gegeven kan worden. Ik schreef over dit onderwerp het boek Van Ram tot Vissen en geldt als specialist op dit gebied.
  2. Prognose horoscoop Deze beschrijft niet wat er gebeurt, maar de fasen in je ontwikkeling. Het is een speciale vorm van ontwikkelingspsychologie die concreet kan aangeven in welke fase van ontwikkeling je nu bent en wat je daardoor te wachten staat. Ik schreef over dit onderwerp het boek Astrologie als Levenshulp en geldt als specialist op dit gebied.
  3. De Liefde- of relatiehoroscoop . Hiervan bied ik 3 typen uitwerking aan: de interactie-horoscoop: die beschrijft hoe twee of meer mensen op[ elkaar reageren. Wat ze in elkaar oproepen. De relatiehoroscoop die beschrijft wat de relatie zelf inhoudt. Ik schreef over dit onderwerp het boek Astrologie en Liefde en geldt als specialist op dit gebied.