wie past bij wie volgens de astrologie?Horoscoopvergelijking

Eerst laat ik je zien wat een snelle test op de vergelijking van twee complete horoscopen aangeeft.

Typ de twee namen en de geboortedata in en click dan op next. Je krijgt dan een tekst in het Engels, maar vooral een getal te zien in het rood.

Dit getal geeft aan hoe jullie overeen komen volgens de westerse astrologie. Let op: deze liefdesmeter is van buitengewone kwaliteit en heeft jarenlang goede diensten bewezen. Hij pakt echter slechts een klein gedeelte van de horoscoop mee.

Ontbrekende gegegevens zijn de geboorteplaats en de geboortetijd. Die worden pas meegenomen in de handmatige uitwerking van de RelatieHoroscoop van AstroBoot.

Deze uitslag voorspelt echter geen succes of mislukking van de relatie. Hij laat alleen zien wat de overeenkomst op een bepaald aspect uit beide horoscopen is. Voor een diepere analyse en een uitspraak over succes of mislukking moet je de relatiehoroscoop met de hand laten uitwerken. [ zie desgewenst verderop op deze pagina. ]

Relatiehoroscoop: de diepgaande test


wat is de werkelijke potentie van deze relatie?

Naast de snelle analyse heeft de westerse astrologie ook een zeer diepgaande en treffende te bieden. Om te laten zien wat die waard is citeer ik een gebruiker:

From: ...
To: Dr Martin Boot
Sent: Monday, July 29, 2013 12:21 PM
Subject: relatie horoscoop
goede morgen mr Boot,

op 4.2.2010 stuurde u mij een relatie horoscoop die ik had aangevraagd tussen mij en mijn vrouw johanna . ik heb hem zojuist nogmaals op nieuw gelezen en het was en is een briljante horoscoop.

eigenlijk verbluffend hoe juist die is en ook waarom de struggle zo lang doorgaat.

hartelijk dank


Deze horoscoop geeft u een diepgaande inzicht in uw relatie en vergoot daardoor uw mogelijkheden enorm. U bestelt hem via PayPal veilig en voor maar e 35,=.

Bestellen via PayPal: je betaalt vooraf
Je bestelt op een uiterst veilige manier via PayPal, zo kun je desgewenst je creditkaart gebruiken of je eigen Payal rekening. Na betaling volgt het formulier waarop je je geboortegegevens invult. Direct na ontvangst krijg je bevestiging en bericht.