Horoscopen voor 1.30

horoscopen helder en to the point: AstroBoot.

Sterrenbeeld match stier

echte psychologische horoscoop over je karakter, liefde, beroep, relationeel leven.

bekende personen

Ook bekende personen hebben een horoscoop: hier vind je een verzameling .

Sterrenbeeld

Gratis complete beschrijving van je sterrenbeeld vind je op gratis sterrenbeelden Sterrenbeelden zie hier

horoscopen

artikelen over astrologie en horoscopen Wil je als eerste weten welke nieuwe artikelen er zijn op astroboot, click dan hier

De Sterrenbeeld match stier Wie past er bij Stier en bij wie past bij Stier als het gaat om liefde, vriendschap, relatie. Het zou zo mooi zijn als je daar een pasklaar antwoord op had.

Ga direct naar De nieuwe diepgaande beschrijving van de Match met Stier voor € 1.30 Klik hier

De westerse astrologie geeft zeker wel informatie over dit vraagstuk. Jammer genoeg is er een probleem.

De theorie

Volgens de opvattingen uit de 4e eeuw voor Christus moet je in de westerse astrologie voor de vergelijking van personen kijken naar de zogenoemde elementen.

Stier hoort bij het element aarde.

harmonische relaties worden gevormd volgens deze opvatting tussen personen met hetzelfde element en/of personen met een element dat het eigen element steunt. Voor Stier beteken dat het volgende:
  1. Stier, Maagd, Steenbok => ook Aarde
  2. Kreeft, Schorpioen, Vissen ==> allemaal Water: de redenering luidt dan: Om vruchtbaar te zijn heeft aarde water nodig
Disharmonische relaties worden gevormd volgens deze opvatting tussen personen met elementen die elkaar uitsluiten of die tegengesteld zijn aan elkaar. Voor Stier betekent dat het volgende:
  1. Ram, Leeuw, Boogschutter => element Vuur: de redenering luidt: Aarde dooft vuur, dus dit kan niet goed gaan, niemand komt tot zijn recht
  2. Tweelingen, Weegschaal, Waterman => element lucht: de redenering luidt dan: Lucht droogt aarde uit. Dit leidt dus tot een lege relatie
Tot zover de theorie, nu de praktijk

In het echte leven blijkt de opvatting van de astroloog toch niet te kloppen. Er zijn slechte huwelijken tussen Stieren en Steenbokken, wat volgens de theorie niet mag. En er zijn goede huwelijken tussen Stieren en Boogschutters, wat volgens de theorie niet kan.

Wetenschappelijk onderzoek

Een van de meest onderzochte gebieden in de astrologie is juist alles wat samenhangt met sterrenbeelden. Ook de combinaties van Sterrenbeelden. Daaruit blijkt steeds weer dat de populaire astrologische theorie niet klopt. Alle sterrenbeelden combineren met alle sterrenbeelden en daaronder zijn zowel harmonische als disharmonische relaties.

Wat kun je dan wel met astrologie? De astrologische info kan gebruikt worden voor een veel interessantere vraag en die luidt:

Ik ben een Stier, mijn partner is sterrenbeeld ...; Hoe gaan wij het best met elkaar om. zodat we een gelukkige relatie hebben?

Dat is een heel wat zinnigere invalshoek dan die domme vraag naar geef mij maar eens aan wie ik moet gaan opzoeken om zonder inspanning gelukkig te worden. Want zo werkt het namelijk in de praktijk niet.

Het leven zelf is heel wat boeiender dan een boekjes-theorie uit de 4e eeuw voor Chirstus. Geen wonder dat die niet klopt.

Nieuwe verbeterde Sterrenbeeld match stier

De Sterrenbeeld match stier die ik je geef bevat de door mij in mijn lange therapeutische praktijk gevonden interpretatie van de astrologische standen in de horoscoop. Die interpretatie sluit aan bij wetenschappelijk onderzoek naar de uitspraken van astrologen en wat daarvan klopt.

De nieuwe diepgaande beschrijving van de Match met Stier voor € 1.30 Klik hier

astrologie