Reacties van gebruikers
Hier vindt u het spontane commentaar van personen die een horoscoop door mij lieten maken.


Op 31-7-2020 om 15:55 schreef A:

Beste heer Boot,

Bedankt voor de nauwkeurige en herkenbare horoscoop. Ik ben verrast hoe specifiek die is. Er staan veel nuttige tips in en is ook een mooi stuk ter zelfreflectie!

Mvg

Verstuurd vanaf mijn iPhoneA

Op 8-1-2019 om 18:50 schreef O:

Geachte heer Boot,

Ik dank u zeer voor de horoscopen die u mij heeft toegestuurd.

Sommige zaken daarin zijn meteen herkenbaar, andere lijken nog wat vreemd of ver weg (die zitten mogelijk nog in de verdringing?), maar alles bij elkaar heb ik het ervaren als zeer zorgvuldige feedback.

Op een aantal belangrijke punten kent de horoscoop mij en mijn relatie beter dan welke intieme vriend of vriendin dan ook.

Het biedt voor mij (en voor Loek) meer dan voldoende aanknopingspunten voor het werk dat mij te doen staat. Ik kan wel weer even vooruit!

Dank u wel voor de liefde en de aandacht die u hieraan heeft besteed.

Hartelijke groet,O

Op 2-1-2019 om 13:27 schreef Loek :

Geachte heer Boot,
Bericht: Wij vroegen zojuist ook beiden een jaarhoroscoop bij u aan. Is het mogelijk dat u ook een relatiehoroscoop voor ons maakt of vragen we daarbij teveel ineens? Voelt u zich vrij om ons "terug te fluiten" daarin. We voldeden al wel de betaling via Paypal. We zijn erg onder de indruk van uw website. We orienteren ons al wat langer op astrologie maar vonden nog niet eerder een plek met informatie, kennis en wijsheid die ons aansprak. Vandaar. met een hartelijke groet

Loek

Sent: Saturday, June 25, 2016 11:07 AM

Geachte heer Boot,
Hartelijke dank voor de analyse. Uw tekst levert wederom boeiende inzichten op. Met dank en vriendelijke groeten,


Katrien.

Sent: Friday, June 17, 2016 3:54 PM


Hallo Dr. Martin,

hartelijk dank voor deze horoscoop, behoorlijk duidelijk en precies zoals de relatie verloopt.

Op dit moment staan we op een breekpunt, erg dichtbij scheiding. We hebben een maand als reflectie genomen, apart van elkaar wonend.

Alles wat u noemt is waar we tegenaan gelopen zijn in deze relatie en nu, na 12 jaar achter komen.

Wat er ook gebeurt, dat we beiden zullen groeien is duidelijk.

Nogmaals dank en een fijne dag nog,

Inge
Sent: Monday, August 11, 2014 8:04 PM

Ik heb drie jaar geleden bij u een baby/kinderhoroscoop gekocht voor onze zoon Niek voor de eerste vijf jaren.` Zojuist heb ik de betaling gedaan voor weer een baby/kinderhoroscoop voor onze tweede zoon. De vorige horoscoop is goed bevallen en klopt als een bus. Alvast hartelijk dank,groeten

Eva


Sent: Saturday, August 2, 2014 2:23 PM

Dank, dank, dank en nogmaals dank. Ik heb geen woorden voor uw uitwerking van mijn geboortehoroscoop. Verwondering, ontroering, diep diep respect voor u ... en ook voor het leven. Na gisterenavond de horoscoop te hebben gelezen, schiet ik vanochtend telkens vol. Ik heb even heel wat te verwerken. Verblijf nu op een kuuroord, samen met mijn vrouw, in een mooie, natuurlijke, rustige omgeving. Kom graag later terug met verdere reactie.
Hartelijke groet,

Ebert


Date: Wed, 11 Nov 2009 17:28:02 +0100

Hartelijk bedankt voor de horoscoop, ben er erg blij mee!
heb m net al doorgelezen en herkende veel, ga m nog eens grondig bestuderen om te zien hoe ik m kan toepassen in mn leven!
met vriendelijke groet,

sofie


At 17:15 19-11-2005 +0100, you wrote:
Heel erg benieuwd ben ik naar een echte horoscoop voor mij. Ik denk dat u meer diepgang geeft dan anderen die horoscopen verstrekken.Mieke


Subject: Re: Horoscoop AstroBoot

At 17:02 19-11-2005 +0100, you wrote:
geachte heer boot, enige tijd geldeden heb ik een jaarhoroscoop laten maken door U, alhoewel ik hier nog midden in zit, ( het is overigens bijzonder treffend, maar niet gemakkelijk) ben ik mij opnieuw weer bezig gaan houden met astrologie. Ik ben erg benieuwd naar de de korte versie van mijn geboortehoroscoop. Vriendelijke groet

Marietta


To: "Dr Martin Boot"
Subject: Re: Bestelling AstroBoot

Geachte Heer Boot,

Zo zeg, die is raak! Wat een sterke versie van mijn geboortehoroscoop. Ik ben onder de indruk.
Bedankt!

Joke

Meer reacties