Van Ram tot Vissen online astrologie leren.

De astrologische interpretatie van horoscoop en karakter door Dr Martin Boot

Horoscoop duiden voor iedereen. Het boek Van Ram tot Vissen is nu verkrijgbaar als electronische publicatie. De opzet is, serieuze en betrouwbare astrologie beschikbaar stellen voor iedereen. Niet half, maar helemaal en op de hoogte van de stand van zaken.

Dagelijks krijg ik post van mensen die klagen over de vaagheid van gewone horoscopen. Van Ram tot Vissen is bekend om zijn heldere interpretatie in gewoon begrijpelijk Nederlands. Ook de betekenis van Pluto en het inconjunct aspect worden helder beschreven, Van Ram tot Vissen beschrijft deze belangrijke elementen uit de persoonlijke horoscoop in heldere bewoordingen; hetzelfde geldt voor Uranus , Neptunus en Saturnus, maar ook de zon/maan combinatie, nieuw voor het Nederlands taalgebied.

De interpretaties zijn van algemeen psycho-sociale aard.

Het boek dient nu als basis voor deze online cursus horoscoop lezen.

Zie voor de interpretaties deze link

de Horoscoop Berekenen

Vul de horoscoopgegevens in. Dat wil zeggen
 1. GeboorteDatum
 2. GeboortePlaats
 3. GeboorteTijd
en de horoscooptekening met de intepretatie in het Engels verschijnt.

Wat stond in de recensies?

 • 'Van Ram tot Vissen' is zeker geen amateuristisch of sensationeel verhaal. Het is een gedegen standaardwerk ... het gaat niet om voorspellingen maar om karakter en levensloop. - Wigholt -

 • "Ik zou niet graag de kost moeten geven aan de ook ervaren astrologen die zo'n boek gebruiken ... Voor hen .. is dit een kostelijke verzameling, uitblinkend door deskundigheid en vaak origineel inzicht. Bovendien worden hier ook de relaties van de huizencusps behandeld; indicaties die in de meeste vergelijkbare werken ontbreken en waar ook ervaren astrologen wel eens overheen kijken. ... zodat het geheel een plank vol oudere werken overbodig maakt. Kortom: sterk aanbevolen - J.G Toonder, BRES 82

  Wie het uiterste uit zichzelf wil halen en een heldere kijk wil krijgen op wat wel en wat niet de eigen mogelijkheden heeft met deze online leergang een mooi uitgangspunt om de gedachten te bepalen.

  Zelf je horoscoop lezen

  Inhoud van deze leergang
  1. Persoonlijkheidsleer
  2. Midhemel
  3. De ascendant
  4. Astrologie extravert
  5. Astrologie introvert
  Zoeken op Astroboot Interpretatie
  Duiding Ascendant
  Ga naar
  Van Ram tot Vissen voor de betekenis van de berekende ascendant.