Horoscopen voor 1.30

horoscopen helder en to the point: AstroBoot.

horoscopen

zijn afbeeldingen van planeten, huizen en de dierenriem.

horoscopen

artikelen over astrologie en horoscopen Wil je als eerste weten welke nieuwe artikelen er zijn op astroboot, click dan hier

Horoscopen van AstroBoot: diepgaand, helder en to the point, ook van bekende en beroemde personen

Wat zijn horoscopen

Fundamenteel onderzoek naar de uitgangspunten van astrologie en horoscopen ontbreekt. Daardoor blijven veel misverstanden bestaan. Ook en met name onder astrologen onderling. Horoscopen vormen echter wel het basis instrument van elke astroloog.

Er zijn twee soorten die op een bepaalde manier identiek, maar op een andere manier volstrekt verschillend zijn. Ik noem ze primaire en secondaire horoscopen.

Primair

Wat gemakkelijk over het hoofd gezien wordt is dat de keuze van de afbeelding vergaande gevolgen heeft voor de interpretatie. Bevat de afbeelding een echte "foto" van het heelal dan noem ik hem primair. Voorbeelden daarvan vind je op de horoscopen van astroboot Hier gaat het om een echte plaats en tijd combinatie die vanauit verschillende gezichtspunten wordt uitgewerkt. De meest voorkomende ingangen zijn karakter, werk, liefde. Maar ook zogenoemde "return" horoscopen behoren bij deze soort. Deze worden gemaakt op het moment dat een bepaalde planeet terugkomt op de plaats waar hij in de geboortehoroscoop staat.

Populair zijn de zogenoemde solaar en de Lunaar horoscoop. Maar ook de return-horoscopen van alle andere planeten en dan met name van Saturnus zijn in de praktijk heel belangrijk gebleken. zij het doorgaans alleen gebruikt door esoterici.

Bij de voorspellende horoscopen behoort de zogenoemde uurhoek of vraaghoroscoop tot deze klasse.

Secundair

Bij de tweede soort is er helemaal geen echte, actuele stand van de hemellichamen in het spel. Hier wordt de constellatie afgeleid van in de meeste gevallen een of meer al aanwezige afbeeldingen. In veel gevallen gaat het daarbij om standen die in de werkelijkheid nooit kunnen voorkomen. Belangrijke uitingen hiervan zijn
  1. De synastrie-horoscoop
  2. De composiet en combine
  3. Alle vormen van prognose: transits, primaire, secundaire en tertiaire directies.


Wat te denken geeft als het gaat om fundamenteel onderzoek naar de astrologie en horoscopen is dat juist deze vorm de secundaire dus, uit de bijbel stamt. de aanvallen uit orthodoxe kring op astrologie zijn dan ook in feite onbegrijpelijk. Behalve dan voor wie beseft dat de bijbel niet tegen astrologie fulmineert maar tegen astrologen. En zoals ik al zo dikwijls heb laten zien: astrologie is niet wat astrologen doen en propageren. Zelfs de bijbel is het met me eens.

astrologieHoroscoop match

Wie past bij wie? Je horoscoop geeft een beeld van je, wie past daarbij? de liefdesmeter vind je hier

bespreking astrologie van bekende personen vind je hier

Zelfkennis via online horoscoop interpretaties

Wil je in een snel overzicht over jezelf voor een gering bedrag vraag dan de volgende informatie over jezelf op via het overzicht links bij de horsocopen van 1.30.
  1. Je chinese karakterhoroscoop: een complete karakterhoroscoop met voorspelling voor het lopende jaar
  2. Je complete astrologische geboortehoroscoop
  3. Je naamhoroscoop
  4. Je complete numeroscoop
Met deze 4 horoscoop uitwerkingen kun je een flinke tijd toe en in plaats van honderden Euros, kosten ze je slechts € 5.20 in totaal.

Valid XHTML 1.0 Strict