De Zielshoroscoop
geeft aan welke de leerweg je ziel je in dit leven aanreikt. Waar je je verzet tegen deze leerweg zodat je de lessen deste dieper tot je laat doordringen. En hoe je dit verzet kunt matigen en zodoende een lichter leven kunt creeren voor jezelf en degenen die aan je zijn toevertrouwd. Je maakt hier kennis met de occulte vorm van astrologie.

 
image

Diepgaande analyse
Het rapport geeft een diepgaande analyse van je persoonlijkheid, de beschrijving van je geheime karakter en temperament volgens de astrologie. Dit alles in het perspectief van de ziel.

Behalve de beschrijving wat je horoscoop hierover te melden heeft, krijg je ook volop raad hoe met jezelf om te gaan als je wilt komen tot een diepere vorm van zelfkennis en geluk.

 
image

Inhoud
In de zielshoroscoop van AstroBoot wordt het volgende besproken:
 1. Inleiding
 2. Wat voor type leven leidt u?:
  Toelichting: Ieder leven heeft een eigen karakter dat past in een langere ontwikkeling die loopt over meer dan een leven.
 3. Geheim karakter:
  Ieder persoon heeft een karakter dat aan de oppervlakte verschijnt en een persoonlijkheid die daar dieper onder ligt. Deze laatste beschrijft dit hoofdstuk..
 4. Hartsverlangen:
  Wat vraagt uw hart in dit leven? Dit hoofdstuk beschrijft de voorwaarden voor geluk in dit leven..
 5. De weg van de ziel:
  De ziel wijst een specifieke leerweg aan. Deze wordt hier besproken..
 6. Belangrijkste overtuiging.
  Overtuigingen bepalen de loop van iemands leven, vooral wanneer ze onbewust blijven. Vandaar het belang van dit hoofdstuk..
Van alle onderwerpen wordt zowel de positieve als de negatieve kant behandeld.

Bestellen

Je bestelt de zielshoroscoop via PayPal met de onderstaande knop voor E 95,=. Onder "welk raport" vul je in Zielshoroscoop. Wanneer PayPal je bestelling bij me meldt is neem ik binnen 24 uur contact met je op voor je geboortegegevens.

Welk rapport?


 
image

Alternatieve uitwerking


Er zijn 2 astrologische rapporten die zich op hetzelfde terrein begeven. Deze kunnen dus als alternatief dienen voor de zielshoroscoop.
 1. De Tarothoroscoop. Deze kan gezien worden als korte versie van de zielshoroscoop.

 
image

Consult
Consulten vinden bij voorkeur schriftelijk plaats. Bij hoge uitzondering is een face tot face consult mogelijk.
 
image